RADOST FX: FASHION TV SUMMER SESSION 2005

RADOST FX: FASHION TV SUMMER SESSION 2005

05. 09. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po květnových problémech, kdy se v Radosti FX měla konat Fashion TV party a kdy se nakonec ukázalo, že agentura, která v Praze akci nabízela, neměla práva na její pořádání ani na prezentaci pod hlavičkou Fashion TV, jsme se dohodli s původní Fashion TV, Paris na uvedení věcí na pravou míru.
DJ PAULETTE (Ministry Of Sound, UK), PIERRE RAVAN (Spiritual Brothers, UAE), DJ LOUTKA (Roxydust, CZ), DJ MAXIME (Levelrise, F/CZ) - pátek 9.9.2005

Po květnových problémech, kdy se v Radosti FX měla konat Fashion TV party a kdy se nakonec ukázalo, že agentura, která v Praze akci nabízela, neměla práva na její pořádání ani na prezentaci pod hlavičkou Fashion TV, jsme se dohodli s původní Fashion TV, Paris na uvedení věcí na pravou míru.


Výsledkem je pravá a nefalšovaná Fashion TV party, tak, jak ji znají lidé po celém světě. Připravena je spousta dárků, celá akce bude natáčená štábem FTV a záznam následně odvysílán na této populární TV stanici. Hlavním tahákem akce je fantastická DJka Paulette, v současnosti první dáma světové house music. Pamětníci ji mohli v Radosti FX slyšet již 2x, naposledy v rámci Ministry Of Sound World Tour na začátku léta minulého roku. Dalším skvělým hostem je Pierre Ravan jehož biografii naleznete níže. Tento dj je jedním z oficiálních fashion parties dj s světa. Doprovodí je Loutka a DJ Maxime.

program : vystoupení současné světové houseové no.1 djky Paulette, residentky britského superklubu Ministry Of Sound, v rámci propagace nové CD kompilace „Fashion TV Summer Session 2005, kterou namixovala pro Fashion TV, Paris. Celá akce proběhne za asistence TV štábu Fashion TV. Minutové klipy z akce budou následně nasazeny do vysílání FTV v rámci pořadu „Afterparty“, který je vysílán mezi 23.50 – 2.00 v množství 5 minutových klipů týdně po dobu jednoho měsíce.

Pro návštěvníky akce jsou připraveny dárky, jedná se o 200 ks krystalových tetování designed by Swarovski, 15 ks FTV triček v FTV taškách, 15 ks CD´s , 20 FTV přívěšků na telefony.

DJ PAULETTE
Svoji první desku si koupila již ve 12 letech v obchodě Spin Inn v Manchesteru odkud pochází. Tehdy začala jedná báječná a romantická kariéra, která pokračuje, až do dnešních dní.

Přišly roky, kdy se věnoval clubbingu, následoval modeling, který je přivedl k prvním fashion parties. Móda, hudba a kluby byly cestou kupředu. Po letech clubbingu, modelingu a tančení odehrála Paulette své první vystoupení v no.1 klubu v Manchesteru, který se jmenoval Hacienda. Netrvalo dlouho a Paulette zde získala svojí první residenci. Se vzrůstající reputací přišlo stěhování do Londýna a také další residence v legendárním Garage Clubu, v Heavenu a Zap Clubu v Brightonu, který byl domovským klubem Carla Coxe. Od té doby Paulette s úspěchem dobývá celý svět, s pravidelnými večery v Ministry Of Sound, Heavenu, Fabricu, The Gross a Pache. Současně s tím pracovala pro Mercury Records, Defected Records a Azuli.

Za gramofony vzorně demonstruje svůj talent porozumět přání publika, ať již hraje electro house nebo soulful house. Je veliký bavič, její životní vášní je hudba. Její sety jsou stejné jako hudba, kterou sbírá, vždycky funky, sexy, dynamické, dirty, groovy s energií atomové bomby. Bomby, která vždy nese její trademark, desetitisíc megawatovým úsměv.

PIERRE RAVAN

Pierre Ravan se pohybuje mezi djskou světovou špičkou již více, než 10 let. Je respektovaným djem, producentem a remixérem. Pierre Ravan je také tím, kdo přinesl novou auru do světové house music. Sám svůj styl nazývá „Spiritual house“ a jedná se perfektní skloubení jeho osobní emfatické energie ve spojení s jeho perskou povahou. Řada jeho remixů byla velmi dobře oceněna kritikou. Pierre Ravan mixuje jen to nejlepší ze světové house music a jejich odnoží jako jsou Tribal House, Deep House, Dark & Deep House, Spiritual, Latino House and After Hours styly. Je djem, který dovede v klubu navodit fantastickou atmosféru, díky svému kontaktu s publikem a i to je jeden z důvodů, že si ho lidé oblíbili a zvou ho znovu a znovu. Jeho album, které dal dohromady se svým kolegou Safarem jako duo SPIRITUAL BROTHERS vyšlo v roce 2003 na labelu Virgin/EMI. Skvělý singl „Divine Energy feat. Hudrat Fateh Ali Khan“ vyšel v říjnu 2003 na labelu SCHINICHI patřící dvojici Deep Dish a jeho zatím poslední singl „The One U Need“, který vydal ve spolupráci s DJem Piplám a dvojkou Rulers Of The Deep vydal nejlepší španělský label Casagrande a stal se součástí několika světových kompilací.

Pierre Ravan pravidelně vystupuje v Evropě, Asii i USA. Je také jedním z prvních oficiálních Fashion DJ´s světa. Hrál na přehlídkách pro Paco Rabanne, Dolce&Gabanna, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier, Elle Magazíne a je oficiálním djem MAC/Estee Lauder.

Jméno a respekt si získal také jako promotér, když pozval nejlepší světové djs na svoje parties do Dubaie, Prahy a San Francisca. S velkým úspěchem odstartoval v Dubai party s názvem „Body & Soul“ s motivací „Přineste své tělo, my mu poskytneme duši.“

local support : DJ LOUTKA – legenda českého djingu. Průkopník a propagátor house music v Čechám, první český dj, který vystupoval v zahraničí, všichni mu vděčíme za hodně. Resident a spolupořadatel kultovních akcí Shake v době, kdy ještě působil v agentuře Roxydust. Dodnes jedna z nejosobitějších a nejrespektovanějších postav na scéně.

DJ MAXIME (White & Round, Levelrise, F/CZ)

[IMG]http://www.redakce.poslouchej.net/obr/radost.jpg[/IMG]

Info : www.radostfx.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika