FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

DnB aréna na Creamfields

DnB aréna na Creamfields
17. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Možná někteří namítnou, že drumandbass si zaslouží svoji vlastní stage, ale řekněte sami, nebude to úžasné vychutnat si intenzitu a dynamiku tohoto nekompromisního stylu na silném a kvalitním soundsystému?

Zajistit kvalitní technické vybavení je pouze základ, na kterém se mohou teprve začít budovat ty správné hudební zážitky, kvůli kterým se na festivaly jezdí. Mezi současnou djskou špičkou se pohybuje jeden člověk, který vám takových zážitků během svého setu naservíruje několik desítek a místo desertu z vás vyždíme veškerou energii na tanečním parketu.

Řeč je o králi současného drumandbassu, kterým není nikdo jiný než Andy C. Jeho umění jste v naší zemi měli možnost zažít již několikrát. Nelze nevzpomenout na jeho loňské vystoupení na festivalu Sony Ericsson Hradhouse, kde přivedl do naprostého varu 3000 partypeople, nebo nedávné hraní ve vyprodané Roxy. O jeho doprovod se postará Mc GQ. GQ jako Good Quality, což na tohoto rodáka z Anglie sedí jako ulité. Tento hudebně nadaný Mc ví přesně, že jeho místo je mezi djem a lidmi.

Nejznámější rakouský dj a producent. Takhle by se dal charakterizovat další z vystupujících. Říká si DisasZt a v drumandbassu se aktivně pohybuje již od roku 1995. Na svém kontě má mnoho kvalitní produkce, kterou při hraní umocňuje svou djskou technikou. O jeho doprovod se postará taktéž Rakušan Mc Daxta, který doprovázel při hraní mnoho světových djs.

Za české luhy a háje prožene mix Djane Katcha společně s Mc Jacobem. Tahle dvojice je sehraná a perfektně šlape. Strhnou na sebe vaši pozornost a nepustí dokud neodejdou z podia.  

Konečnou tečku, nebo chcete-li konečnou ránu, vám zasadí místní Dj Sayko. Za rok 2007 získal 2. místo jako drumandbassový dj v anketě Czech Drumandbass Awards a v Břeclavi vám naservíruje svoji vizi drumandbassu za východu slunce.

CREAMFIELDS CENTRAL EU

CREAMFIELDS CENTRAL EU

Sobota 12. 7. 2008
Předprodej 850/890/930/970 Kč, na místě 1100 Kč
Vystupují:
Gus Gus, Coldcut (UK), Sasha (UK), John Digweed (UK), Ferry Corsten (NL), Booka Shade live (GER), Bridgeheads (SK), Andy C + Mc GQ (UK), Sébastien Léger (FR), Michel De Hey, Kasey Taylor, Smokin Jo (UK), Funk D Void (UK), Lexicon Avenue (UK), Lucca (CZ). Corvin Dalek (HU), Markantonio, Preach (CAN), Monkey Business (CZ), Hot X (HU), Wehbba (CZ), Chriss of The Quassar (HU), Ladida (CZ), Navigators (CZ), Elio (CZ), Lakeside X (CZ), Inina Gap (AT), Felipe (AT), Orbith (CZ), Javy Union (ESP), DisaZt (AT), Javas (CZ), Jerry (CZ), Dandy (HU), Kühl (HU), Michal Poliak (CZ), Agent (CZ), Chris Sadler (CZ), Katcha (CZ), Sayko live (CZ), Hyde (CZ), Texx (CZ), Crazy Sonic (AT), Breeth (SK), Pappi (SK), Monoriders live (CZ), Bela En (CZ), Enrico (CZ), Martin Hloch (CZ), The Fakes (CZ), Holy (CZ), Josef Sedloň (CZ), Coyote (HU), Michael C (CZ), Dan Cooley (CZ), Roman Rai (CZ), Kaisersoze (CZ), Javas, Michal Poliak, Stepan Bruck, Michael C, Antena (SK) a Drinkteam (SK)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |