Beast67 v Londýně na party časopisu Knowledge

Beast67 v Londýně na party časopisu Knowledge

24. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V pátek 27. června vystoupí dj Beast67 v Londýně na party největšího drum and bass časopisu na světě - Knowledge magazine, kde bude prezentovat českou produkci.
Časopis Knowledge je největším drum and bassovým časopisem na světě, vychází už přes 10 let a právě nyní je na pultech jubilejní 100. vydání. V něm mimo jiné najdete 100 nejdůležitějších mezníků drum nad bassu, 100 nejvýznamnějších dnb skladeb a stejně jako v každém čísle časopisu Knowledge i přibalené CD, ve kterém dj Blame namixoval 27 skladeb High Contrasta, Future Bounda, Logistics, Subfocuse a dalších.
Časopis Knowledge je z Londýna, z původního fanzinu vyrostl do celosvětového média, v podstatě celou dobu provází a formuje světovou drum and bass scénu. Pokud byste si ho chtěli koupit, tak kromě internetu je k dostání za české koruny v obchodě Maximum Underground.

Právě časopis Knowlege pořádá jednou měsíčně djskou session pro nové drum and bassové talenty - Knowledge bar. Akce se koná vždy poslední pátek v měsíci v Cafe 1001, Brick Lane, blízko Liverpool station. Na Knowledge bar je vstup zdarma, panuje tam pohodová atmosféra, čepuje se ledové pivo Red Stripes a můžete si pohovět v pohodlných sofá.

Právě tento pátek na této prestižní akci vystoupí dj Beast67, reprezentující drumandbass.cz, Drumstation a hlavně DNB league, která stojí za tímto booking úspěchem a účinkování Beasta67 a dopravu sponzoruje. "Jsme moc rádi, že se nám podařilo do Londýna do anglického drum and bass prostředí dostat právě dje Beasta67, protože jeho sety se skládájí skoro z 50% z české produkce, jejíž úroveň v posledním období významně stoupá. A čím také zaujmout zmlsaný Londýn? Určitě ne anglickou produkcí...", říká Mic za DNB league.

Vstupné na akci je zdarma, začíná se ve 20h a Beast67 by měl mít nejlepší čas, od půl desáté do půlnoci, kdy se pomalu končí a bývá zvykem přesun do nedalekého klubu Fabric (27. června je tam na programu Playz: Andy C, Dynamite MC, GQ, Fabio, Potential Badboy, Adam F, Pascal a Bukem in session: LTJ Bukem, mc Conrad, Stamina..)

Předplatné a info o časopisu Knowledge najdete na adrese: www.knowledgemag.co.uk
(stránka je ovšem těsně před rekonstrukcí, takže dost neaktuální), informace o DNB league najdete na www.dnbleague.com.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika