FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Performers na Summer Session

Performers na Summer Session
24. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V průběhu obou večerů na Summer Sessionu 4 budou dje doprovázet performers. Jmenují se Electric South a my jim položili pár otázek, abychom se o nich něco dozvěděli a zjistili, co na Žďákáči pěkného a zajímavého předvedou. Přijede jich moc a bude to peklo!
Ahoj kluci, trochu se nám představte, kolik členů čítá vaše skupina, jak se jmenujete a jak jste se dali dohromady?
Naše skupina se skláda ze čtyř stálých členů Yago, Raden, Jukka T a Matty, ale spolupracujeme se spoustou skvělých performerů z jiných měst a států. Jmenujeme se Electric South a kolegové ze Slovenska a Polska si říkají UV Cirkus Bastards. Dohromady jsme se dali na různých parties (opili jsme se, pokecali) a založili taneční skupinu.

Jak byste charakterizovali to, co děláte a co vás tak baví?

Je to hudba, je to tanec, jsou to lidi. Tanec nás bavil všechny (jinak by to ani nešlo), ale každý jsme měli jiný styl, tak jsme to vše zkloubili no.... a jsme tady!

Co vás přivedlo na myšlenku "Chci být electro boogie"? Jak jste se k tomuhle umění dostali?
Rádi tančíme a neznáme zajímavější styl než boogie. Vždyť co je zajímavější a jednodušší než snaha napodobit něco, co člověk stvořil, k obrazu svému.... :-). Dostali jsme se k EB na parties. Viděli jsme, jak spousta tanečníků zkouší tento styl, a tak jsme se rozhodli ukázat všem, že i obyčejní kluci se můžou stát tanečníky na vysoké úrovni.(Nooo posuďte sami).

performers

Jaké byly vaše začátky? Určitě vás to stálo spoustu sil a hodin tréninku.
Začátky byly spíše o recesi, nikdo jsme tomu z počátku nepřikládali význam, ale jak šel čas a my se zlepšovali, začali se ozývat promotéři, a začali nás bookovat na své party. Tak jsme tomu začli dávat vše. Tenhle styl není těžký a my jsme se základy naučili během dvou týdnů. Jde jen o to propadnout tomu a nevzdávat to.

Kdo z vás vymýšlí choreografii?
Nikdo, choreografové jsou všude kolem nás.... Každý den vylezeme před dům a vidíme něco, co by se dalo později použít při vystoupeních. Každý z nás vždy přinese nějaký nápad.

Jak často trénujete?
Trénovali jsme tak dvakrát až třikrát týdně, ale dnes už to trochu flákáme (pouze hromadné tréninky). Trénujeme každý doma sám nebo když se sejdeme na akci.

Nevznikají mezi Vámi spory, nehádáte se?

Jsme jen lidi, takže mezi nás občas nějaká ta neshoda vletí, ale v rámci tance jsme týmově naladěni :-).

Co považujete za svůj největší úspěch a co je vaším cílem?

Náš největší úspěch je, že jsme se dokázali zviditelnit, a že o nás má stále někdo zájem. Vidět jste nás mohli např.: Mecca, Face to Face, Envelopa, Kamikaze, Inferno (Šumperk), Tábor Millenium, Ypsylon (Rakousko), Sunkey Soap (Manchaster GB), Dopler (Slovensko), Ministry Of Fun (Slovensko), Vizual club (Tokio), Apokalypsa (I Love Techno). A náš cíl??? Jak jinak než Celosvětový mír :-) (smích).

Vystoupení i v Tokiu? To musela být pro vás velká zkušenost a nové poznání. Jaké to bylo?
V Tokiu sem byl jenom já (Yago) a bylo to naprosto úžasný, mentalita asiatů je úplně jinde než u nás. Oni nečekají na to, co předvedeš. Vědí, že když tam jsi, tak nejspíš něco umíš. Čekal jsem, že mě tam vypískají, ale po vystoupení si přišli i pro autogramy, a těch drinků, co jsem s nimi vypil.... Byli nadšeni, a to se v japonsku a číně boogie tancuje docela na vysoké úrovni a skoro všude. Není klub, kde by nebyl alespoň jeden tanečník electric boogie. A tančí tam i holky, což je u nás jen zřídka k vidění.

Na co se můžeme těšit na letošním Summer Sessionu?

Půjde o multi performance, uvidíte tanec zvaný electric boogie, UV dacery, což jsou tanečníci se speciálními kostýmy, co pod UV svítí. Budou duchové, hororoví danceři, oheň a víc ani ťuk. Přijď te se podívat na Žďákáč. Bude nás moooc, přijedou kluci a holky ze Slovenska, Polska a Maďarska. Bude to
SUMMER SESSION 4

SUMMER SESSION 4

Pátek 18. 7. 2008 až Sobota 19. 7. 2008
Předprodej: Jednodenní 165 Kč, dvoudenní 315 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri, Chris Sadler, Jamal DJs a The Keeper & Steen, Pavel Krejdl, Franke, djane K.Sandra, Le Pneumatiq, Lulu Rulez, Hanzall, Chita, Thinngy, Milo Moretti, Efendy, Da Moon, Groove Dan, Jay Beck a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |