Navigators a The Fakes otevřou Smíchovskou pláž

Navigators a The Fakes otevřou Smíchovskou pláž

25. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) V pátek 27. června od 18 do 22 hodin proběhne slavnostní otevření Smíchovské pláže. Ta by měla obyvatelům města zpestřit letní pobyt ve městě, nabídnout netradiční pohled na okolní architekturu a zprostředkovat tak nové zážitky, pro hlavní město neobvyklé.
Celý nadcházející zahajovací víkend je na Smíchovskou pláž vstup zdarma. Na páteční otevírací „Hawaj party“ bude možné zhlédnout speciální přestavení HBO Na stojáka! živě z pláže, zatančit si ve víru havajských tanců, poslechnout si koncert Navigators nebo pražskou Dj formaci The Fakes. Připravena je též plážová fireshow. Hawaj party je tedy přístupná veřejnosti, všichni mají navíc vstup a pivo zdarma! Večerem provede Lejla Abbasová, která je patronkou pláže. Smíchovská pláž bude dále veřejnosti přístupna až do půlky září denně od 10 do 22 hodin. O víkendu 28. a 29. června je vstup na pláž zdarma, v neděli zde bude promítán fotbalový přenos.

smichovska plaz

Počínaje pondělkem příštího týdne se rozběhne pravidelný týdenní program Smíchovské pláže. Pondělí a úterý je ve znamení promítání filmů v plážovém letním kině, středy patří salsa večerům, čtvrtky divadelním představením. Chybět nebudou páteční 80’s diskotéky, sobotní Djs party a nedělní chill out spojený s odpoledním dětským programem. Dvakrát měsíčně bude Smíchovská pláž hostit pořad HBO Na stojáka! Pláž nabídne také řadu koncertů a aby se hosté cítili jako na opravdové dovolené, připraveny jsou tematické gastronomické večery věnované středomořské kuchyni.

Ke správné pláži patří samozřejmě i plážové aktivity. Smíchovská pláž nabízí například půjčovnu slunečníků, lodiček a lehátek, hřiště na plážový volejbal, fotbal a pétanque. Nechybí bazén a brouzdaliště pro nejmenší, k dispozici je i dětský koutek. O znavená plážová těla se postará masér, hlad a žízeň je možné zahnat v plážové restauraci, která nabízí denně snídaňové menu. Pláž je zavezena jemným pískem. Celodenní vstupné na Smíchovskou pláž činí 50 Kč, děti do 130 cm mají vstup zdarma.

www.smichovskaplaz.cz
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Obcese
26. 06. 2008 | 10:56:27
+0 | -0

uáh

koupačka po práci to zní dobře :) Tomu říkám aspoň newska :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika