FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Slavný francouzský rockáč již o víkendu

Slavný francouzský rockáč již o víkendu
03. 07. 2008   |   Autor: Jervin   |   Komentáře (1)
Francouzský festival Eurockeennes je pomyslným konkurentem, u nás probíhajícího festivalu, Rock for poepele. V čem se festivaly liší a jaké má festival konaný poblíž Belfortu ve Francii parametry a obsazení, si mužete přečíst a zaroveň udělat obrázek  z následujícího článečku, ve kterém se něco málo o tom to festivalu dozvíte.
Mezinárodní festival Eurockeennes je pořádaný od roku 1989 v Malsaucy, což je poblíž Belfortu ve Francii. Festival patří mezi nejvýznamnější hudební události na území galského kohouta, o čemž svědčí i 19 let existence, vybudování si slušné reputace a to nejen ve Francii, ale i ve světě. Různorodě sestavený line-up je také z velké části postaven na představování nových talentů z celého světa, ti mají možnost si vedle hevězdných headlnerů zahrát na třech open air stagích a jednom šapitó, které by mělo být  čistě francouzskou zaležitostí. Poloha a vyjímečnost místa pro tento rokáč je perfektní, Festival je obklopen jezerem, kopci, lesy a pláží, na které bude sídlit jedna ze stageí. 



Krom toho je připraveno kompletní zázemí. Nebudou chybět stánky s pitím, širokým výběrem jídel, kempovací městečko o kapacitě 12tis míst, které se nachází kousek cesty od festivalu. Vše bude profesionálně organizováno včetně stanování, parkování, kde je připraveno 10tis parkovacích míst a to bez poplatku. Stanové městečko je spojeno s veškerým zázemím od sprch, toalet, restaurace, a dalšími záležitostmi pro komfortní pobyt. Pořadatelé si na tomto zakládají a podle jejich, i názorů lidí se po právu mohou vychloubat  úrovní dosahující anglických festivalů.

Výběr z Line-upu:

Moby, Massive Attack, CSS, Ben Harper & The Innocent Criminals, The Wombats, Cali, Cat Power, The Gossip, Babyshambles, N*E*R*D, The Offspring, Band of Horses, Comets On Fire, Calvin Harris, Camille & Cavalera Conspiracy a dalších 75 umělců.



Vstup:


Pokud budete chtít vyrazit na celý festival připravte si z peněženky celých 37,- Euro na jeden den, nebo pak 97,- Euro na celý festival Eurockeennes. Pokud se budete chít dočíst podrobnější info o komfortu, který festival nabízí navštivte přímo web.

www.eurockeennes.fr
EUROCKÉENNES (FR)

EUROCKÉENNES (FR)

Pátek 4. 7. 2008 až Neděle 6. 7. 2008
Všechny dny 97,- Euro /1 den 37,- euro
Vystupují:
Moby, Massive Attack, The Offspring, The Wombats, dEUS, CSS (Cansei de ser sexy), Lady Saw & The Srucialists, Sébastien Tellier, A Place to Bury Strangers, Arno, Ben Harper, Biffy Clyro, Cadence Weapon, Calvin hartus, Cat Power, Comets on fire, Faso Kombat, Franck II Louise - Drop It !, Galactic avec Lyrics Born, Genghis Tron, Girl Talk, Gossip, Keny Arkana, La Bande Originale, Missill, Nortec : Bostich & Fussible, Raspect Soundsystem, Soko, T, The Mondrians, Yules, Alborosie, Camille, Cavalera Conspiracy, Daniel Darc, Fucked up, Generic, Grinderman, Love Motel, Midnight Juggernauts, N*E*R*D, Phoebe Killdeer, Pulpalicious, Red Sparowes, Santogold, Shape of Broad Minds, Sharon Jones & Dap konga, The Cool Kids, The Dø, Tunng, Vampire Weekend, Xavier Rudd, Babyshambles, Band of Horses, Battles, Cali, Dan le Sac v/s Scroobius Pip, Danko Jones, Electric Electric, Ez3kiel, French Cowboy, Future of the Left, Gnarls Barkley, Holy Fuck, Lykke Li, MGMT, Moriarty, Nash, Seasick Steve, Sinik, The Blakes, The Seducers, Yeasayer
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
CyberPhonic | 04. 07. 2008 | 10:02:53
už jedu :D

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |