Sigur Rós zahájí další ročník Midnight Sun Sessions

Sigur Rós zahájí další ročník Midnight Sun Sessions

21. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudba, divadlo, film, tanec či výtvarné umění budou symbolizovat oslavu nikdy nezapadajícího slunce i v nadcházející klubové sezóně. Po vydařených koncertních vystoupeních, na kterých se v pražském Paláci Akropolis představila jména severské scény  a také po červnové Oslavě slunovratu na Branické louce.
další ročník setkání se severskou kulturou „islandští národní hrdinové“ Sigur Rós. Jejich vystoupení 19. srpna v Aréně HC Sparta Praha proběhne ve znamení evropského turné k aktuálnímu albu „Með Suð Í Eyrum Við Spilum Endalaust“ (ang. „With A Buzz In Our Ears We Play Endlessly“), a také ve znamení zahájení dalšího ročníku severské série Midnight Sun Sessions.

sigur ros

Kapacita Arény HC Sparta Praha bude při tomto koncertu zmenšena přibližně na polovinu pro intenzivnější zážitek a těsnější kontakt fanoušků s kapelou. Vstupenky v cenách 690,- Kč (stání), 790,- Kč (stání u pódia, sezení) a 990,- Kč (VIP) jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal. Koncert uvádí Charm Music a festival Colours of Ostrava za mediální podpory Radia 1.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: SIGUR RÓS

Úterý 19. 8. 2008
Vstup: 690/790 Kč a VIP za 990 Kč
Vystupují:
Sigur Rós live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika