Ian Void na zářijové Discovery

Ian Void na zářijové Discovery

05. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Nejnavštěvovanější plzeňská taneční party poslední doby, Discovery, představí na svém dalším díle (26.9.2008) další ikonu světové techno scény. Tentokrát jím je britský DJ a producent Ian Void, kterého doplní LayDee Jane, Orbith, Jay Beck a rezidenti.
Agentura Dancemedia představuje kompletní obsazení dalšího pokračování nejúspěšnější plzeňské taneční party poslední doby, party Discovery, která se odehraje v plzeňské Alfě v pátek 26.9.2008. Dancemedia na tento díl přiveze do Plzně další ikonu světové taneční scény, kterou je fenomenální britský techno DJ a producent Ian Void! V České republice na sebe naposledy upozornil vloni na brněnské megaparty Apokalypsa, kde se jeho vystoupení setkalo s obrovských nadšením všech přítomných fanoušků. Sám Ian Void slibuje stejně energickou show i na zářijovou Discovery a to si asi nikdo nechceme nechat ujít. Vedle něj se postaví za gramofony velmi populární Djka LayDee Jane, která v Plzni naposledy vystoupila před více něž dvěma lety a která se, dle svých slov, již nemůže dočkat, až bude moci rozpumpovat plzeňské party people, o kterých po republice kolují jen samé dobré reference. Dále na této Discovery vystoupí česká star DJ Orbith, rezidenti DJ Molczik a DJ Majkl a posledním v lineupu je mladá vycházející hvězda DJ Jay Beck (aka Jarda Beck), který se více než skvěle uvedl na letošním ročníku festivalu Sundance.

Dále se můžete těšit na profesionální videoprojekci, kterou vám naservírují mistři svého oboru, VJové Ivo a Niki (ex Anykey team), nadupanou světelnou show a samozřejmě i dokonale vyladěný soundsystem od firmy MusicPro, na nějž většina z DJs, kteří na Discovery vystoupili, pohlížejí s opravdových respektem. Tento „zvuk“ si clubbeři mohou pamatovat např. z hlavní stage festivalu Sundance.

Vstupné činí 190,- v předprodeji a 250,- na místě. Předprodejní místa budou zveřejněna v nejbližších dnech. Startujeme ve 21:00 a dveře se otevírají ve 20:00.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Pátek 26. 9. 2008
Vstup: 190/250 Kč
Vystupují:
Ian Void, LayDee Jane, Orbith, Jay Beck, Molczik a majkl
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika