FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Co přinese zámecký open-air BassDaCastle

Co přinese zámecký open-air BassDaCastle
11. 08. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V exkluzivním prostoru nádvoří a parku renesančního zámku v Hustopečích nad Bečvou (mezi Valašským Meziříčím a Hranicemi) se v pátek 29. srpna 2008 odehraje už čtvrtý ročník tanečního open-airu BassDaCastle.
Nádherně osvícené arkády se po roce opět stanou svědky párty za účasti cca 25 DJs, MCs a liveactů na celkem 3 pódiích. Nádvoří bude patřit drum’n’bassu, louka těsně sousedící se zámkem pak nabídne stany s psytrance scénou a chillout/house music.

Letos poprvé došlo na hudební zástupce z matičky drum’n’bassu Anglie, na Nádvoří main stage se tak návštěvníci mohou těšit na exkluzivní set, který spolu vystřihnou matador londýnské scény DJ Ink a raketově stoupající rapper Youngman MC ověnčený několika žánrovými cenami. Ink je znám nejen jako DJ se zkušenostmi z hraní po celém světě, ale především jako producent vlastních tracků a žokej kompilací vycházejících např. na Renegade Hardware (aktuální CD Babylon), Metalheadz či Architecture Recordings. Často spolupracuje s kolegy z branže, např. s Loxym či Dylanem. Youngman se může pochlubit třeba hostováním na deskách Drumsounda nebo Simona Bassline Smithe.

BassDaCastle

Ovšem ani domácí scéna nezůstane pozadu. Precizní mixing a nevyčerpatelnou zásobu hudebních překvápek jistě doveze Philip T.B.C., kterého snad ani netřeba představovat, domácí moravskou scénu zastoupí ostravský Wenia, „hrdinská“ dvojka Local Heroes, brněnská DJka VJE či místní Wirus z ValMezu.

O 3 velkoplošná plátna se podělí VJská dvojka Pet.ta a Miseli, nádvoří ozdobí vedle bohaté světlené výbavy také 2 lasery.

Psytrance 2nd stage nabídne především liveact čím dál populárnějšího Fractala, kterého doprovodí kolegové Ladic a Sunset a další naděje psytrancového podhoubí především z ostravské pánve. V prostorném vojenském stanu nebudou chybět speciální UV dekorace.

Oddych a zajímavé hudební lahůdky návštěvníci najdou na Chillout/House 3rd stagi. Tchunhas po loňském setu se zpěvačkou letos přibere pro změnu anglického baskytaristu Davea Mendeze, a trumpetistu Petra Kopeckého (ex-Bubble Gun). Neméně zajímavý bude jistě i liveact v podání producenta Don Juan Disco. Porci pohodové muziky doplní ve stanu propojeném s čajovnou ještě DJs Tauri a Jag Kiranmay.

Na párty nebude chybět kompletní zastřešení v případě nepříznivého počasí, fotbálky, speciální Duracell energy drink bar či opékané dobroty, i letos proběhne tradiční venkovská diskotéka v 50 m vzdáleném zámeckém parku určená pro místní nevyznavače elektronické muziky. Vstup na tuto „stage“ mají návštěvníci BassDaCastle zdarma jako bonus.

I když místo konání neumožňuje délku produkce až do pozdních ranních hodin, nezůstanou účastníci o nic ochuzeni, od 4.00 hod. ráno startuje v 1 km vzdáleném venkovním areálu Vyšehrad Free BDC Afterparty, kde se o nový přísun drum’n’bassové energie postarají olomoucký B-style a valmezská dvojka Karibu a Wirus.  Zde také bude možnost stanování, občerstvení v přilehlé hospůdce a relaxu během celé soboty, protože v sobotu večer se na tomto výletišti v blízkosti nádraží ČD zase rozjede pařba v podání Hip-hop/r’n’b party s DJ Lowou.

BASSDACASTLE

BASSDACASTLE

Pátek 29. 8. 2008
bude upřesněn
Vystupují:
DJ Ink, Youngman MC, Philip T.B.C., Wenia, Local Heroes, VJE, Wirus, Fractal, Ladic, Tchunhas ft. Dave Mendez, DonJuanDIsco etc.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |