Zářijová Take Control - Bukem in Session

Zářijová Take Control - Bukem in Session

18. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Take Control se po úspěšných letních výletech na festivaly Let it Roll a Summer of Love vrací zpět do Abatonu. 19. září se v rámci této party odehraje speciální vydání s názvem Bukem in Session. Vystoupí na ní dvojice LTJ Bukem & MC Conrad z Good Looking Records - hlavní základny inteligent drum & bassu.
Pokud by se psala drum & bassová učebnice, fotografie LTJ Bukema & MC Conrada by byla hlavním adeptem na titulní stranu. Když se v devadesátých tento styl batolil, právě vydavatelství Good Looking mu výrazně pomohlo postavit se na nohy.

Líheň talentů zahrnující jména jako Makoto, Blame nebo Nookie si vždy udržovala vysokou kvalitu, znamenala synonymum pro originální drum & bass a labelové kompilace Logical Progression jsou dodnes těmi nejprodávanějšími vůbec.

Sety LTJ Bukema jsou prostoupeny jazzovými a swingovými vlivy, muzikálnost a pohoda hrají hlavní roli a s přehledem zastiňují dnešní mainstream podobu drum & bassu, jejíž rychlost a dynamika už někdy přerůstá posluchačům přes hlavu. MC Conrad doplní lahodné rytmy cenným lidským elementem, svým nezaměnitelným hlasem, jež je považován za jeden z nejpůsobivějších na celé elektronické scéně.

Ze Slovenska dorazí DJ a producent Smote, jež je naladěn na podobnou vlnu – jeho tracky vydává například Nookie na labelu Strictly Digital. Dále se předvede Akira s MC Lindee, Rudeboy a Bifidus Aktif.

Zábavu na druhé stagi si vezmou na starost mistři z Radia 1, kteří si připraví breakbeatovou nálož. Těšit se můžete na Josefa Sedloně, Dana Cooleyho a Kaplicka.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP Records (Školská 26) a Growshopu (Bořivojova 95) za 200 Kč (plus poplatky). Cena lístku na místě bude 300 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 19. 9. 2008
Vstup: 200/300 Kč
Vystupují:
LTJ Bukem & MC Conrad, Smote, Akira, Rudeboy, Bifidus Aktif, Josef Sedlon, Dan Cooley a Kaplick
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika