Trance & Progressive kalendář: 8/9 2008

Trance & Progressive kalendář: 8/9 2008

19. 08. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Nová rubrika, dalo by se říci. Každý měsíc pro vás připravíme přehled nejzajímavějších akcí daného žánru společně se stručnými informacemi o nich. Pilotní díl se vztahuje k druhé polovině srpna a měsíce září. Takže co vás v tomto období čeká za trance & progreessive party?
22.8. - Mácháč
Mejdan léta Summer of Love je bezpochyby za námi. Na tento víkend, tedy hned v pátek 22.srpna na Pláž Kluček v Doksech u Mácháče se k nám letos podruhé dostaví Tiësto a společně s ním v premiéře vystoupí američtí Filo&Peri (USA) a švédský John Dahlback.

29.8. - Matamar B-Day (Vertigo)
O týden později hned v pátek 29.srpna v pražském clubu Vertigo se bude konat party Matamar B-Day (kluků z Matamaru), kam jim přijdou poblahopřát nadějní Alexx van den Berg, Tigi, Hellman, Zooropa, Majklhauske a mnoho dalších. O den později 30.srpna do Club Jet v Lovosicích dorazí Michael Burian se svou DVD tour (Michael Burian – The DVD)

12.9. - Judge Jules (Mecca)
Následující týden školy jako by se po akcích slehla zem, za to hned ten další víkend člověk aby se roztrhal. V pátek 12. září do pražské Meccy dorazí na oslavu 10.narozenin clubu slavný moderátor z britského rádia BBC 1, showman a DJ Judge Jules.

12.9. - 3G (Fabric)
Ten samý den ve Fabricu v Ostravě na party 3G vystoupí Andy Moor za doprovodu Michaela C a Martina Grednera.

13.9. - Smichoff Summer (UM Lounge Stage)
V sobotu 13.září v Praze proběhne další ročník Smichoff Summer na kterém se mimo jiné bude prezentovat UM lounge stage na které se představí celkem 4 DJ´S a zatím jsou známé dvě jména a to Martin Frank a Elite (zdroj myspace.com). A pro změnu aby toho nebylo málo tak v neděli v bratislavském klubu Dopler se odehraje další ze serie akcí Beautiful Things, tentokráte s velkým hvězdným obsazením a to přijede Tiësto, Ottaviani a Schossow za doprovodu Nifry a Pica

19.9. - Eric Prydz (Mecca)
O další týden později to bude opět hvězdnými jmény nabitý program. V pátek 19.září v legendárním clubu Mecca budou vrcholit desáté oslavy narozenin a poblahopřát přijde člen švédské houseove mafie Eric Prydz.

20.9. - Prague Sessions
No a jak se říká nejlepší nakonec, tak u tohoto jména to platí dvojnásob. Na sobotu 20.září agentura BR (Bohemian Recordings) ve spolupráci s UM (United Music) připravila party v O2 Areně s názvem Prague Sessions, kde hlavním hostem bude Paul van Dyk se speciální live performance. Dále se představí Alex M.O.R.P.H., Tocadisco a Michael Burian
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika