CzechPoint pokračuje na konci září

CzechPoint pokračuje na konci září

02. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
26. září se po malé letní pauze do klubu Abaton vrací vaše oblíbená klubovka CzechPoint. Ta na svém již 8. pokračování s podtitulem „Sound of Prague“ tentokrát zmapuje výhradně pražskou taneční scénu a její více či méně známé interprety.
Vše se bude odehrávat opět na všech čtyřech hudební scénách, které se ponesou v duchu drum´n´bass, techno, trance, house, progressive, ska, reggae a dancehall. Nejvyšší patro znovu zaplní zlámané beaty a jména Beast 67, Babe LN, Nitropank, Basstien, Frock a Dope vám tady ukážou, jak široký pojem drum´n´bass vlastně je. Těšte se zde na opravdu pestrý line up!

Techno stage se vrací na své původní místo na střední hale, a že co do rozmanitosti má rozhodně taky co říct, vám ukáže další partička djs, kteří propadli tomuto hudebnímu proudu už hodně hodně let nazpět. Lety osvědčenou jistotu a kvalitu tu bude zosobňovat dj Monotype, techno „pamětník“ dj Sidecar, po jehož bok se postaví a společný set ze 4 gramofonů a 2 mixpultů předvede dj Zviry. „The Storm Brothers“, to je naopak nový, společný projekt nestora české techno scény dje Pietra a jeho kolegy dje Jakuba Mildnera, který tady budou prezentovat jako dj-set. S velkým očekáváním se budete moci těšit i na Random Modify, dvouhlavý live projekt, který bude jedním z debutujících projektů, a tak se nechme překvapit, co si pro nás kluci za rok strávený ve své domácí dílně připravili.

Stejně tak jako zmiňovaní Random Modify, i na třetí scéně, která tentokrát bude patřit oblíbenému trance, house a progressive, bude debutovat další zajímavý live projekt 7th Fiction a line up této stage pak ještě doplní pětice zkušených djs: Luis Master, Anderas TS, Dada, se speciálním setem balancujícím na pomezí stylů house, techna a minimalu dj Wector a stálice naší housové scény Dan Cooley.

No a zbývá už jen představit si poslední stage, kde samozřejmě nemůže chybět chill out a k němu už neodmyslitelně patřící příjemné posezení v čajovně. K tanci i poslechu vám tu bude hrát bandička djs, která si příznačně říká Skanska a jednoduchým oddělením prvních třech písmenek z jejich názvu zjistíte, na jakých vlnách se chill out tentokrát asi ponese. Takže kdo z Vás si rád zaSKAče a nepohrdne ani reggae a dancehall, ten tady bude na správném místě!

Než však bude dosaženo dalšího CzechPointu, uplyne ještě nějaký ten pátek, a proto budou do té doby jako vždy zosnovány ještě 3 stylově různorodé warm upy. Pro ty z Vás, kteří se na některý z nich vydáte, bude na baru v klubu Visitor (Koněvova 43, P-3), kde se budou tyto večery odehrávat, připraven lístek do Abatonu za nejnižší možnou cenu 80 korun. Pro ostatní, kteří by taky chtěli nějakou tu kačku ušetřit, tu pak zůstává možnost bezplatné a nezávazné emailové rezervace vstupenky za předprodejní cenu 100 korun a to výhradně na stránkách www.nwp.cz.

Pokud jste tedy správně nažhaveni po létě stráveném pod širým nebem na pořádnou klubovku, pak CzechPoint bude určitě tou správnou volbou a startem do Vaší další klubové sezóny. Více informací průběžně hledejte na stránkách pořadatelské crew Nextwave Production - www.nwp.cz, stejně tak jako na stránkách hlavních partnerů akce - www.techno.cz, www.poslouchej.net, www.radio1.cz, www.drumandbass.cz a www.sety.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 8

Pátek 26. 9. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150/170 Kč
Vystupují:
Beast 67, Babe LN, Nitropank aka Nitrous & 2K, Basstien, Frock, Dope, The Storm Brothers /dj-set/, Random Modify /live/, Monotype, Sidecar vs. Zviry, Dan Cooley, 7th Fiction /live/, Luis Master, Wector, Andreas TS, Zviry, Dancehall Stage - Skanska Djs
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
david
07. 06. 2008 | 12:01:28
+0 | -0

pro Jediho

to byl vejprask a dik ze si to tak pekne nafotil david
LULU
18. 04. 2008 | 11:34:11
+0 | -0
už ted se těším, line up našlapanej a mistr Toky je jasná volba!! díky, díky, díky :))))
ozzby
18. 04. 2008 | 09:03:34
+0 | -0

CZECHPOINT

Myslím, že se line-up opet povedl!!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika