Další info o party  Decadance

Další info o party Decadance

08. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Decadance bude mít stejně jako první Gold edice, jež se nesla ve znamení zlaté, i tentokrát svůj pojící a komunikační prvek, který na vás bude působit od prvního pohledu až do posledních detailů v hale.
Jinými slovy - bude i tentokrát mít svého „Ducha“. Respektive půjde o duchy dvou mocností, a to velmi protichůdných. Celá říjnová noc se ponese ve znamení souboje mezi nebem a peklem.

Obě tyto mocnosti pro sebe uchvátí část prostoru Incheba arény. Můžete se těšit na nebeské přijetí, které vám nabídne vstupní galerie, jež bude také hostit VIP sekci a lounge. Nebesky čistá galerie však nabídne děsivě svůdný pohled dolů - do pekleného kotle, v němž se ocitne celá hlavní taneční plocha, pekelné bary a zejména záležitost na taneční scéně průlomová, a to pojetí naší chill out zóny. Tato bude kompletně v režii generálního partnera Decadance, firmy Amica - tvůrce dábelských kuchyní. Amica ve své orientálně laděné Hells Kitchen nabídne design od Fady Saliba, dále specificky uhrančivý taneční sound od DJe Jade, rezidenta nejoblíbenějšího Bejrútského klubu Basement, a to vše pozvedne téměř k nebeským výšinám Libanonská kuchyně a její nezapomenutelné chuťovky, jejichž ohnivou sílu bude možné uhasit míchanými nápoji.

Obě mocnosti však svedou největší bitvu přímo na pódiu, které se bude střídavě ocitat pod nadvládou sil pekelných i nebeských. Každá z mocností nasadí své vyslance v podobě DJs, performerů, tanečníků, projekcí a dekorací a bude se vás snažit uchvátit na svoji stranu.

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE

Pátek 24. 10. 2008
Vstup: Předprodej 290/390 Kč, na místě 490 kč VIP 790/890/990 Kč
Vystupují:
Chris Cox (USA), Michael Burian (CZ) + houslista Michael Hejč, Micky Friedmann (D), Tommy Rogers (CZ), Henriette (CZ), live vocals Mr. Peyton (USA), Chill Out Dj. Jade (Libanon)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika