Lucca podpoří Tiesta v Sofii

Lucca podpoří Tiesta v Sofii

15. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto středu 17.9. se stane součástí Tiestovy In Search of Sunrise Tour vystoupení populární české DJky Luccy. S tímto turné Tiesto procestoval Severní Ameriku a nyní pokračuje v Evropě se zastávkami v Maďarsku, na Slovensku, v Belgii, na Ibize, Maltě a v Bulharsku. Lucca se k Tiestovi připojí právě v Bulharsku – v Sofijské Festivalna Hall.
V posledních letech Lucca producentsky rozhodně nezahálí a má na svém kontě sérii úspěšných skladeb, z nichž videoklip Body Dance se stále vysílá na nejznámější hudební stanici MTV.

Po desce Quantum z května tohoto roku je na jejím release plánu deska Reformation. Skladba Reformation byla zařazena na kompilaci Great Summergames Stuff labelu Great Stuff (zde pod názvem „Czech Republic), zazněla v setu Carla Coxe v klubu Space na Ibize a ve své radioshow ji zahrál Eddie Halliwell. Na desce budou kromě originální verze také remixy od Pig & Dan a Roberta Babicze. Reformation již podpořili například tito dj’s – Hernan Cattaneo, Nic Fanciulli, Miss Kittin, Laurent Garnier, Funk D'Void (ten se mimochodem podílel na remixu Lucčina nového tracku Woodblocker, který bude součástí jejího alba), Gel Abril, Mark Knight, Nick Warren, James Zabiela, Paul Woolford…

A kromě toho Lucca právě dokončuje své debutové autorské album Reformation, které by mělo v celosvětové distribuci vyjít v listopadu.

Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika