Leon Bolier vydává album Pictures

Leon Bolier vydává album Pictures

24. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Ikona světového trance Leon Bolier vydává na konci září debutové album Pictures, které bude českému publiku naživo představeno již 18.října v rámci párty Beats & Melody 3 v Ostravském klubu Fabric.
Blížící se párty Beats & Melody, která proběhne v sobotu 18. října v ostravském klubu Fabric se stala oficiální zastávkou tour Leona Boliera k jeho dvojdiskovému debutovému albu Pictures, jehož vydání je plánováno na závěr září 2008. Že je se opravdu na co těšit svědčí Bolierova dosavadní produkce, která se v posledních letech rozrůstala opravdu závratným tempem jedné skladby či remixu měsíčně. Nakolik je Bolierova tvorba ceněna je patrné z mnoha kladných ohlasů, ale ostatně udělejte si svůj vlastní názor i vy 18. října v Ostravském Fabricu. Pojďte si užít jedinečnou atmosféru Album Release Tour, která kromě jediné plánované zastávky na území ČR navštíví i Skotsko, Norsko, Irsko a samozřejmě i Holandsko. Na české zastávce tour doprovodí Leona Boliera celkem na dvou podiích jeho stájový kolega Galen Behr, který je spoluautorem jedné albové skladby, a rovněž holandští Signum Djs. Tyto ikony světového trance budou doplněni o zástupce české trance a house scény.



Leon Bolier se narodil se roku 1980 v Holandsku. Jeho život byl s hudbou spjatý již od útlého dětství, kdy navštěvoval hodiny hry na klavír. V průběhu dospívání nalezl jako mnoho jeho vrstevníků oblíbení v elektronické hudbě, ovšem nechtěl pouze pasivně poslouchat a pokoušel se o své první producentské krůčky. Zpočátku byl Bolier uchvácen housem, ovšem po poslechu dnes již klasické hymny trance Cafe del Mar od Energii 52 věděl, že trance teprve bude to pravé, kde uplatní svůj cit pro melodii získaný během hodin hry na klavír.

První Bolierovi oficiální tvorby se publikum dočkalo v letech 2002 a 2003, kdy společně se svým starším bratrem Bartem zakládají projekt Subsphere později Mindsensation , který se mimojiné blýskl remixem skladby Calling your Name pro značku Warner Music, s níž měla co dočinění i producentská ikona BT alias Brian Wayne Transeau.
V roce 2004 Leon Bolier nastupuje sólovou dráhu a začíná produkovat pod jmény Inner Stories, LWB, Precursor nebo Surpresa či v koprodukci s Bart Van Wissenem jako B&W, nebo s Menno de Jongem cobi Solar Express a jeho hvězda začíná zářit. Jeho tvorba vychází na mnoha labelech mezi něž patří např. Black Hole Recordings, Armada Music, Liquid Recordings, ID&T, Ministry Of Sound či Sony BMG Music Entertainment (Germany).

Dodal: DJ Carrione (BaM crew)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS & MELODY 3

Sobota 18. 10. 2008
Vstup: Vstup 200,-/ 250,- Kč
Vystupují:
Signum djs, Leon Bolier, Galen Behr, Revolt, Deepress, Michael scuberman, Carrione aka. Diesel phunk, Fgsuckers, Danny may, Timo Timonen & George l, D'safo vs. Marco Key
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 09. 2008 | 21:40:38
+0 | -0

Super CD

Tak jsem měl tu čest slyšet album a opravdu mě ani jedna skladba nezklamala. Vřele doporučuji
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika