Red Snapper vystoupí na Electronic Beats

Red Snapper vystoupí na Electronic Beats

25. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Namísto původně anoncovaných Junior Boys vystoupí na festivalu Electronic Beats skupina Red Snapper. Ta se zformovala v Londýně už v roce 1994 a v následujících sedmi letech vydali tři řadová alba, remixovali například skladby skupiny Garbage a vyjeli na turné s Bjork nebo The Prodigy.
Jejich těžko definovatelný zvuk, který balancuje na hranici afro jazzu, hip hopu a funku, si můžou zájemci poslechnout i na novém mini albu A Pale Blue Dot, které vyjde 6. října a bude obsahovat devět tracků, nebo na jejich webu www.myspace.com/redsnapperofficial

Mezi hudební aktéry bude patřit i newyorská parta Hercules and Love Affair, jejichž stejnojmenné album právě drtí se svým nu-disko zvukem nejen americké hitparády. České barvy bude hájit stále populárnější uskupení Cartonnage a noc uzavře svým Djským setem Mr. Oizo.

Oba předchozí Electronic Beats, které uvedly takové veličiny elektronické hudby jako The Prodigy a Underworld, byly vyprodané. Vstupenky na letošní festival Electronic Beats jsou do 30. září v předprodeji sítě Ticketpro za zvýhodněnou cenu 350 Kč.

Electronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – je mezinárodní trendový program, který se zaměřuje na elektronickou hudbu, design a módu. V rámci tohoto programu každoročně probíhá řada akcí a aktivit zaměřených na elektronickou hudbu, její fanoušky a související životní styl. Festivaly Electronic Beats a klubové akce lákají davy příznivců ve všech evropských zemích, kde T-Mobile působí. Aktivity Electronic Beats rovněž zahrnují například časopis, webové stránky či DVD magazín Slices – tato média přinášejí informace o novinkách v oblasti módy, technologií, designu a hudby.

Dodal: Martina Reková, 4Press
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: do konce září za 350 Kč
Vystupují:
Róisín Murphy, The Orb, Red Snapper, Hercules and Love Affairs, Mr Oizo, Cartonnage, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Electronic Beats
Sony Ericsson W350i Walkman
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika