Drum and Bass kalendář 10/2008

Drum and Bass kalendář 10/2008

02. 10. 2008  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (3)
Léto už je asi už definitivně za námi a tak se nám začínají objevovat první, kvalitním lineupem obsazené, klubovky. Zatím to vypadá, že říjen bude nejzásadnějším měsícem podzimu. Co vás konkrétně čeká a nemine se dozvíte dále.
3.10. - Bassinfection - Brno (Favál)
Do České Republiky respektive do Brna dorazí po šesti letech drum and bassová legenda Cause4Concern (UK) a jeden ze zásadních představitelů ragga a breakcorové scény Jahba (USA). O podporu se postarají Sayko, Soldik, Mercur, Vazech, Mc Side 9000 a další.

3.10. - Czech It – Jablonec n. N. (Woko music club)
Projekt Czech It slaví svoje první výročí! Na oslavu se přesune na sever Čech do music klubu Woko v Jablonci nad Nisou. Společně s North Formation crew si při té příležitosti pozval výborného producenta Lomaxe z anglického Bristolu. Slavit přijede také duo Doc.da.name & Sensimilia z krakovské crew One Way a spousta dalších DJs.

3.10. - Jungle DnB session – Praha (Cross)
Na pravidelnou Jungle DnB session si kluci z t2b pozvali švédského mladíka Boj Lucki (SWE). Za domácí jsou nasazeni Pixie, Wash!, Suki, Killa, Doox, Cannon Foundry.

3.10. - Shadowbox Big Band Session – Praha (Matrix)
V pražském Matrixu si dají dostaveníčko „modří“. Za stáj Shadowbox vystoupí „zmijáci“ Deadly Viperz, dále pak Nitropank, Bifidus Aktif, Sweg, Rudeboy…

10.10. - DnB Conference – Pardubice (L-klub)
Asi nejočekávanější podzimní polámaná akce se koná v pardubickém L-klubu s masivním a zvučným line-upem. Vystoupí protinožci Concord Dawn (NZ),dále pak Limevax (NL), Counterstrike (SA), Fanu (FIN) a o český support se podělí Pixie, Ufo, Spool, Soldik, Mercur, Keshu, Formitox, Side9000, Denius, Mr.Pupitz, Hech, Kotlyk, Parabot, Pawouk a Trifid.

17.10. - Therapy Sessions – Č. Budějovice (KD-Vltava)
Neméně žhavá party se koná o týden později v Jižních Čechách v kulturním domě Vltava. Jedná se o všemi známou Therapy session za účasti: Audio (UK), The Panacea (DE), Forbidden Society, Hanzall, Dukor, Chito, Kloc a Thinngy.

17.10. - Bush – Praha (Roxy)
Pravidelně pořádanou BUSHí se bude prodírat amík Gridlok (US). S mačetou se za české barvy budou ohánět Im Cyber, Rido, Morebeat a 2K.

24.10. - Epilepsia - Olomouc (AMC)

V hanácké metropoli se odehraje už několikátý epileptický záchvat v režii partičky DRTEK Crew za podpory Rebellions a jako hosty si pozvali stálice českého DnB nebe: Rido, C.N.B, Bifidus Aktif, Shade a další.

24.10. - Pig Fest - Plzeň (KD Peklo)
Strejda Aphrodite (UK) se to bude snažit rozhoupat svými jump-up deskami na zlomené edici plzeňského Pig Festu v Pekle. Svou scratchovací show předvede Philip TBC a pomyslné žezlo za mixpultem si předají ještě Pixie, Akira, Killa, Doox.

27.10. - Break4Beats: Soul:ution night – Brno (Fleda)
Brněnský svátek drumandbassu se chystá v předvečer toho státního na klubovce Break4Beats. Označení Soul:ution night nese podle labelu, za který přijedou zahrát Marcus Intalex (UK), Alix Perez (UK) a Lynx (UK), MC DRS (UK). Své nesporné kvality předvedou zajisté i Sayko, X.morph a Rudeboy.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

08. 10. 2008 | 01:15:30
+0 | -0
Skoda ze tam nebude BIOS ten kluk toho jednou dosahne:)

06. 10. 2008 | 20:05:59
+0 | -0

Mampi Swift)))

chybi tady Get Punked s Mampi Swifttem ...tahle legenda tady byla jen jednou v Brně, jinak nikdy víc ,)



info tady:



www.getpunked.info
Rudes
04. 10. 2008 | 11:30:04
+0 | -0

Therapy Sessions

Už se těšim do Budweisu,bude to masakr! :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika