Jaká bude lednová Citadela "Flashback"

Jaká bude lednová Citadela "Flashback"

04. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přicházíme s prvními informacemi o návratu legendární Citadely. Ta se opět představí 23. ledna 2009 a jak jinak, než v brněnském Bobycentru. Podtitul pro tento díl - pod hlavičkou organizačního teamu Apokalypsy - má název Flashback.
Je nám velkou ctí, že můžeme po 2 letech uvítat v naší kompetenci akci, která byla vždy symbolem pro aktuální sound a současný trend elektronické hudby. Od „novodobé“ Citadely čekejte totéž – aktuální hudební zaměření, kvalitu produkce a velkolepou show.

A co budete moci na dvou pódiích slyšet? Hlavní stage bude ve znamení electro-houseu, minimal techna a progressive tranceu. Druhé pódium bude tentokrát ve stylu ryzího techna.

Vstupenky můžete již nyní zakoupit v síti TicketPro a TicketPortal za speciální cenu 349,-. Po odhalení celého line upu bude vstupenka v předprodejích za cenu 449 Kč + poplatky. Na místě potom 549 Kč. Bližší info již brzy.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: Předprodej 449, na místě 549 Kč
Vystupují:
Sebastien Leger, Karrote, Richard Durand, Johan Gielen, Michal Poliak, Orbith, Click Joe, Toky vs. Boss, Breeth, Mayla, Grinning, Luho a cara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika