Představujeme Podzimní Sázavafest

Představujeme Podzimní Sázavafest

07. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před čtyřmi lety začínala podzimní odnož jednoho z našich největších letních festivalů O2 Sázavafestu skromně s podtitulkem Klubobraní v libeňském Abatonu, letos se akce posouvá směrem k halovějšímu modelu, ale na svou podstatu, ukazovat zajímavá aktuální klubová jména opět nezapomene a chystá pro ně důstojný prostor.
Na festivalu však vystoupí také již velká jména naší scény jako Wohnout (připravující k únorovému vydání novou zřejmě přelomovou desku) nebo Skyline (v čele s Markou Rybin, bývalou frontmankou rozpadnutých Gaia Mesiah), vrcholem však bude speciální koncert Michala Pavlíčka se zajímavými hosty, spojený s křtem jeho nové desky.

Stálice přiletí i ze Slovenska, 10 let existence oslavili a své melodické kytary patřičně nabrousili Desmod (na jejich slovenském turné předskakovali například Chinaski).

Čerstvou hudební krev nabídne už na úvod Jana Lota, v průběhu festivalu pak také sk8poprockeři z Kutné Hory Rybičky 48, po delší odmlce opět v Praze zahrají Gipsy.cz nebo Ewa Farna, které pomůžeme pokřtít čerstvé DVD. Mezi naděje naší scény patří taky energicky taneční Le Pneumatiq.

Mezi zajímavosti, které budeme postupně odtajňovat, patří určitě společné vystoupení Blanky Šrumové (jako hosta) a Dana Šustra s jeho kapelou 2 Wings, jinými slovy po letech celá Tichá Dohoda pohromadě (dojde i na jejich nesmrtelné hity?), že by zárodek rodícího se comebacku?

Další perličkou je představení projektu zakládajícího člena skupiny Oceán, Honzy Vozáryho – Banana Zeroes. I u dalších členů legendárního Oceánu zachycujeme podezřelý pracovní ruch.

Dodal: Tomáš Klečka, In Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PODZIMNÍ SAZAVAFEST

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Wohnout, Skyline, Michal Pavlíček, Desmod, Rybičky 48, Ewa Farna, Le Pneumatiq, Gipsy.cz, Blanka Šrumová, 2 Wings, Tichá dohoda, Banana Zeroes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika