E-motion: Tranceový svátek v Brně

E-motion: Tranceový svátek v Brně

07. 10. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Po pětiměsíční pauze je tu opět dobře našlápnutá brněnská párty v klubu Fléda s názvem E-motion, na kterou se produkční tým snaží vždy dovést zvučná jména. V článku se dozvíte, kdo jsou ti vyvolení pro tentokráte.
Los na mužského zastánce hlavního headlinera padl na finského mladíka z labelu Anjunabeats, kterým je Joonas Hahmo známý pod projektem Alt+F4 ( mimo jiné schovávající se taktéž pod nicky jako Avanto, Magellan Project, Northern Palz), jehož produkční hit Alt+F4 - Alt+F4 zná snad každý, kdo se pohybuje v těchto vodách.



Po jeho boku se na Flédě objeví hlavní headlinerka, zástupkyně něžnějšího pohlaví, kterou je Sophie Sugar. No a aby toho nebylo málo, tak pozvání dostal i jeden polský mladík Mike Wind (alias Staircase). Z domácí půdy se o support postará rezident party E-motion Stepan Bruck. O ranní tech-tranceovou smršť se postará Michal Poliak a příležitost předvést jak se hraje v Praze dostal mladý a velmi talentovaný Hellman, který párty odstartuje.

Tento mejdan jsme již doporučovali v partykalendáři pro měsíc říjen a děláme to znovu, protože dle našich odhadů půjde rozhodně o jednu ze zásadních tranceových událostí letošního podzimu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 10. 10. 2008
Vstup: Předprodej 200 Kč
Vystupují:
Sophie Sugar, Joonas Hahmo aka Alt +F4, Mike Wind, Staircase, Stepan Bruck, Michal Poliak, Hellman, Louis Elio, Shala, Clara Bailar, Michal Pesina, Kellys, Hawran
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika