Kongresový palác zažije unikátní party

Kongresový palác zažije unikátní party

08. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Freshlabels.cz vás zve na unikátní večírek „Wesc Headphones Night“. Poprvé v ČR si můžete vyzkoušet jaké to je zapařit si na "silent headphones stage", kde vám DJ Tvyks bude hrát bezdrátově přímo do WeSC sluchátek.
Kromě toho se o zábavu postarají The Fakes a DJ Robot a těšit se můžete na netradiční streetfashion přehlídku WeSC, Chatty a Onitsuka Tiger. To všechno v exkluzivním panoramatickém prostoru v pražském Kongresovém paláci ve středu 15.10.2008.

WeSC /WeAretheSuperlativeConspiracy/
Švédská street fashion značka WeSC/WeAretheSuperlativeConspiracy/ nedávno představila nový segment fashion sluchátek, která jsou alternativou k nezáživným šedostříbrným aparátům, které seženete v obchodech s elektronikou. Na vývoji se podílela celá řada hudebních aktivistů této značky v čele s DJem Stevem Aokim, o grafickou stránku se postarali mimo jiné umělci jako Stash, So-Me, Delta, Mitch, Marok a další. Kolekce, která se každý půlrok obměňuje, v současnosti obsahuje 7 různých modelů od pecek k profesionálním DJským sluchátkům v celkem více než 40 čerstvých barvách a designech. V souvislosti s uvedením sluchátek na náš trh se v Kongresovém paláci v Praze koná unikátní večírek, jehož součástí bude i speciální silent headphones stage.

Silent Headphones Stage
Silent headphones stage znamená, že si nasadíte sluchátka, naladíte se a dj hraje bezdrátově pouze pro vás. Můžete to pak pořádně rozbalit, zatímco se ostatní v klidu baví u baru. Zvuk je naprosto výjimečný, stejně tak jako je i podívaná na parket. Praha je teprve druhým místem po legendárním pařížském Colette, kde se WeSC sluchátka představí v "silent" akci. Čeká vás skvělý hudební mix DJe Tvykse, který bude vše přenášet do WeSC sluchátek.

Zoom v pražském Kongresovém paláci
Unikátní akce si zaslouží unikátní místo. V tomto případě padlo rozhodnutí na panoramatický prostor Zoom v pražském Kongresovém paláci, kde si můžete vychutnat pohled na Prahu skrz 80 metrů dlouhou prosklenou stěnu.

www.myspace.com/wesczech

Dodal: Ales Tuma, Quazi Delict Records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WESC HEADPHONES NIGHT

Středa 15. 10. 2008
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Tvyks,The Fakes a DJ Robot
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Ha
15. 10. 2008 | 12:32:52
+0 | -0

Super

Je to super akce, kdo byl na festivalu Pohoda na Slovensku, tak ví o čem mluvím. Skvělá akce! A k tomu navíc Tvyks - co víc si přát :-)
Zak
15. 10. 2008 | 07:53:36
+0 | -0
A je teda ten Tvyks buzna nebo ne???? Pořád v tom mám bordel.

10. 10. 2008 | 16:45:48
+0 | -0
No taxem videl video z takove party na vasem MS...Vazne rozjety...



Ale treba tomu nerozumim, ze ano...

10. 10. 2008 | 16:38:30
+0 | -0

lol

Tak tohle je sice velice originální nápad, ale taky pěkná pitomost...



Byl ten, kdo to vymyslel, někdy v klubu?Mně přijde, že si i lidi na parketu občas povidaj...Teď na sebe jako budou koukat, jak to kdo "rozbalil"?A nebo všichni budou v takové extázi z toho zvuku půjčených sluchátek?Budou se sluchátka rozdávat proti podpisu či občance?A půjde na nich naladit třeba rádio? :)



Dj Tvyks si to taky bude pouštět jen do sluchátek?Aby nerušil ty u baru, co chtěj TICHO??? :-D



To je fakt pi*ovina.. :) Nezlobte se, ale fakt mě to rozesmálo...Ale jo, je to velice originální...
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika