Gecko v novém kabátě

Gecko v novém kabátě

16. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už nějaký ten pátek, ač nenápadně, vcelku slušně funguje útulný klubík v centru Prahy, který se počínaje říjnem otevírá v nové, vylepšené podobě. Nejen, že přibylo místa k sezení a k tanci, ale přibyla rovnou celá stage. Změny, na kterých se pracovalo přes letní prázdniny nevedou k jinému cíli než ke zvýšení nabízeného standardu a zařazení se k dalším vyhledávaným party prostorám Prahy.
Nejdříve bychom se rádi představili těm, kteří nás neznají a nebo jen něco málo slyšeli. Poté se vrhneme do detailů přestavby a plánů do budoucích měsíců a let…

Cocktail bar Gecko byl otevřen v červenci 2003, předěláním nevýrazné vinotéky vznikl v té době jeden z nejmenších barů na Praze 1 s kapacitou asi 20 míst. V této podobě fungoval přibližně 3 roky. V roce 2006 prodělal prostor první velkou rekonstrukci, při které se bar rozrostl o další místnost a kuchyň. V části sklepních prostor pod barem, tedy teď již malou restaurací, vznikl malý klubík. Letos doznalo Gecko druhé velké rekonstrukce, kdy dosáhlo až na maximální možnou velikost. Po zásadních úpravách ve sklepní části Gecko otevřelo zcela nový sál s barem a toaletou. Nejen, že se zvýšila kapacita prostor, ale z Gecka se stává plnohodnotný hudební klub.



Jak to tedy v Gecku vypadá?

Prostory cocktail baru Gecko jsou členité. V přízemí je bar, příjemné posezení, kuchyně s chutným menu i zajímavými cenami. Schody do nižšího party koncertního patra jako by symbolizovaly přechod do zcela jiného světa než je na povrchu. Obklopí vás stěny staré i sto let. Nejdříve minete po levici chillout stage, která byla před změnami jediným tanečním parketem. Po pravici vás čeká zbrusu nový bar, toaleta a zcela nový sál, který poslouží výborně jak k solo posezení, tak i k tanci a je jedno, zda-li se budete vlnit na živou kapelu a nebo s DJs. Ostatně slova nahradí v tomto případě nejlépe fotografie, že?



Dramaturgie Gecka byla vždy velmi volná a duchem mladá stejně jako nadšenci, kteří v prostorách klubu našli domov pro své hudební projekty a parties. S novým prostorem přichází i nová éra co do dramaturgického schématu Gecka.

Především páteční večery a noci budou patřit všem milovníkům elektronické taneční hudby a parties. Soboty zcela nově zaberou živá vystoupení kapel nejen pražských. Cenová politika se příliš nezměnila. Na drtivou většinu veškerého hudebního dění v podzemí Gecka bude i nadále vstupné zdarma.



Jaké, že vás čekají pravidelné večírky?
Asi nesilnějším koněm ve stáji Gecko je minimalový měsíčník Minimos, který nabízí návštěvníkům pohled do alternativnějších tanečního vod elektronického oceánu. Pak je tu hned v závěsu lidově houseová noc Kill Beat, kterou mají na starosti Popshot Boys z Djshop.cz. Tin Tin nabízí prozměnu večírek Downstairs, který je plný deep house.Vyrovnaně v řadě stojí večírky progressive house a trance Voices a Fiesta De La Gecko. Soulies, jak samotný název napovídá, patří soulu a funku.

Veškeré bližší informace jak o provozní době, cenách v jídelním i nápojovém lístku tak i aktuální program klubu naleznete na našich stránkách www.geckobar.cz. Těšime se na vaši brzkou návštěvu!

Dodal: Pavel Zinga aka Pav (Gecko bar)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINIMOS

Pátek 17. 10. 2008
Vstup: Vstup zdarma
Vystupují:
DJs: Denia (s.m.i.i.l.e,SK), Dolce&Biháry, Monotype
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika