Orion Hall: Důstojný návrat legendy

Orion Hall: Důstojný návrat legendy

18. 10. 2008  |  Autor: Shapeshifter  |  Komentáře (884)
Po čtyřech letech se na Brněnskou scénu opět vrátila legendární party Orion Hall. V jiné lokalitě, se změněným konceptem a novými hudebnými styly. Přes všechny obavy a skepse se nakonec podařilo a návštěvníci tak mohli být svědky jedné z nejlepších „halovek“ roku.
Orion Hall je bezpochyby bezprostředně spjatý s brněnskou taneční scénou. Tuto party si oblíbily tisíce techno milovníků, které zaskočil změněný koncept nejnovějšího dílu, který byl z velké části zaměřen na hardtrance. Obavy mnohých se tak kupily. Stejně tak spousty partychtivých tanečníků nepotěšil přesun party z Brněnského výstaviště do Bobycentra, kvůli slabším předprodejům. Jak to tedy dopadlo? Předem upozorňuji, že jsem naprostý techno laik a i když jsem docela přišel v poslední době Detroitu na chuť, tak se v tomto žánru opravdu příliš nevyznám. Jsem člověk, který vyrůstal na hardtrancu a kvůli němu jsem také na party jel!

oriuon hall

Orionka čeká!
Cesta z Prahy do Brna byla bezproblémová a už na nádraží naše parta potkala celou řadu schranz maniaků v typických, dle mého názoru směšných, barvitých oblečcích. Od nádraží k hale byla cesta velmi rychlá, což ocenil naprosto každý. Přímo k Bobycentru jsme dorazili před devátou hodinou a velmi potěšila absence jakýchkoliv front před všemi vchody.

Po vyřízení akreditace jsem se již hnal dovnitř. Jelikož jsem v Bobycentru nikdy předtím nebyl, tak mě velmi mile překvapilo jeho luxusní vybavení. Oproti HC Sparta Praha Aréně nebo 02 Aréně se jedná o výrazně menší prostor, ale na party neméně vhodný. Stage byla nízko postavená, takže kontakt DJe s publikem byl vždy skvělý. Vybavení opravdu luxusní, včetně gaučů, stolků a všeho ostatního. Opravdu jsem byl tomto směru velmi mile překvapen. Ocenil jsem i velkou osvětlenost celé Laser Hall. Oproti výše jmenovaným halám opravdu skvělá viditelnost, přes celý sál. Rychle umístit oblečení do šaten a zpět na hlavní stage. Svůj set tam dohrávalo duo Lucca & Michal Pavlíček. Jak bylo vidět, tak tato dvojka je opravdu sehraná. Michal si jamování na kytaru do rytmů techna opravdu užíval.

Take some pills and go to La La Land...
Dalším kdo byl na řade byl muž, který byl davem velmi očekáván. Curtis Alan Jones alias Green Velvet je bezpochyby legendou elektronické muziky. Trackem Daniele Papini - Church of Nonsense kterým odstartoval, dal jasně vědět, v jakém stylu se celý set ponese. Luxusní gradující techýnko, které přivedlo všechny do varu. Vše podtrhovala vizáž a charismatický projev Green Velveta. Vše zvýrazňovaly jeho nápadné sluneční brýle, které po celou dobu hraní nesundal. Distingované techno tempo, neuvěřitelná hudební gradace, to vše jsme od Velveta dostali. Když zahrál svůj největší hit La La Land, tak zpívalo několik předních řad partypeople s rukama nehoře a neuvěřitelným nadšením. Track doplnil vlastním zpěvem, takže výsledek stál opravdu za to a spokojený musel být opravdu každý. Komunikace sympatického černocha s publikem byla také perfektní a tak si na konec svého setu odnesl tento uznávaný techno DJ zasloužené ovace.

green velvet

Beam me up, Scotty
Ano, zřejmě legendární hláškou z kultovního TV seriálu Star Trek se nechali inspirovat pořadatelé. Když jsem viděl jméno Scot Project v tiskové zprávě a v line-upech rozvěšených po celém Bobycentru napsané jako Scott Project, tak jsem se pouze usmál. Ostatně splést se může každý. Když jsem však viděl na působivé LCD obrazovce několikametrový nápis SCOTT PROJECT, tak mě jímaly mdloby. Chudák Frank Zenker, zase mu zkomolili pseudonym. Každopádně na jeho výkonu to nebylo znát. Již od začátku rozdával tento dredatý démon úsměvy na všechny strany a hraní si opravdu užíval. Odstartoval zhurta trackem Sander van Doorn – Apple a v úderném stylu techtrancu pokračoval i nadále. Scot Project je právem považován za zakladatele hardtrancu, kterým opravdu je, ale celý jeho set se nesl převážně v duchu aktuálního techtrancu s několika hardtrancovými tracky. Na Sia – The Girl You Lost to Cocaine (John O'Callaghan's Analog Tech Remix) pařila převážná část sálu a bylo vidět, že i technařům není techtrance cizí. Když jsem si odskočil k baru, u kterého naštěstí nikdy nebyly dlouhé fronty, tak začínaly znít tóny Dark By Design & Dr Willis - Joy Energizer, nové podoby hardtrance klasiky Joy Kitikonti – Joy Energizer. V tu chvíli jsem nehodlal čekat ani vteřinu u baru a tak jsem barmanovi nechal 60 Kč dýško a utíkal s pitím zpět na parket. Síla tohoto tracku byla zničující. Scot Project zaujal, dav tančil, DJ si házel s dredama a zpíval. Partypeople zaujal i track Daft Punk - Harder Better Faster Stronger (Scot Project bootleg), který si prozpěvoval kde kdo. Zakončení setu bylo opravdu famózní a energetické. Public Domain – Operation Blade (Bass in The Place London) v Mark Sherry mixu za doprovodu skvělé projekce a tří barevných laserů bylo opravdu famózní. Díky Frankie, zahrál jsi mi nejlepší set, co jsem od tebe kdy slyšel! Bohužel už při setu Scot Project přišlo první zklamání, a to ohlášení změny v line-upu. Yoji se prohazuje s Rushem a má hrát až od půl druhé. Yoji je již léta problémovým DJem, který mnohokrát nepřijel na slíbená vystoupení. Každého tedy napadlo, jestli asijský démon vůbec dorazí...

scot project

Schranzin´ on hardtechno
Parket se s příchodem hardtechnového velikána Rushe zaplnil k prasknutí. U brněnského publika se evidentně jednalo o nejočekávanějšího DJe akce, a tak si odnesl také nejlepší přivítání. On sám rozdával vzdušné polibky, mával a usmíval se na všechny strany. Po pár minutách začalo na parketu hotové peklo, kde všichni nadšeni vřískali, ale naše výprava se raději se slovy „No to je sr**ka“ vytratila pryč. Já jsem si samozřejmě nemohl vystoupení jednoho z headlinerů nechat ujít a tak jsem dal Rushovi šanci, i když bez mučení přiznávám, že jsem doposud považoval hardtechno za největší hudební demenci světa. Pověstné „šrotování hřebíků v pračce“ začalo opravdu zhurta a ještě k tomu zvukaři na konci Scot Project zvedli bassy. No nazdar. Každopádně po pár minutách slyším text early hardcore klasiky Human Resource – Dominator v schranz mixu, který mě překvapivě zaujal. Za deset minut však začalo jít opravdu do tuhého, kdy se v asi 40 minut nehrálo nic jiného, než stereotypní a dosti prázdné hardtechno. Pokud DJ zahraje jeden drtící hardtechno track „zabalený“ v několika melodičtějších schranz sonzích, tak se může jednat o solidní pařbu, ale 40 minut zvuku, který od sebe v podstatě nelze rozeznat, je děs. Naštěstí ke konci svého setu se Rush, který si hraní opravdu užíval, opět vrátil k schranzu a set nabral na energičnosti. V schranz mixích zazněla operní árie Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye (Con Te Partirò), Vangelis - 1492 Conquest of Paradise nebo trance klasika Tiësto – Lethal Industry. Rush se začal objímat s fanoušky, rozdávat podpisy a blížilo se půl druhé. Já s přáteli jsem začínal byl velmi neklidný, protože Yoji stále nikde. Nepřijel tedy, zněla naše otázka. Rush hrál dál, překvapivě Detroit techno. Evidentně zklidňoval půdu pro dalšího DJe. Ale kdo bude hrát, když Yoji nepřijel? Agent?

rush

Yoji je tu!
Po neustálém vyhlížení postavy hardtrancového mága nás už všechny naděje opustily a ptali jsme se kdo, že to bude hrát místo něj. Bylo 1:45 a nálada byla na bodu mrazu. Na všechny strany jsem okolo sebe řval nadávky, když v tom se objevila bizarní postava v dlouhém kabátě a směšném cylindru. Nebylo pochyb o tom, kdo to je. Nájezd okamžité euforie byl tu a po ne úplně uspokojivém (ale mnohem lepším, než jsem čekal) setu Rushe byl čas si zpravit chuť. První bassy a rychlé bpm dalo jasně vědět, že japonský hardtrance je tu. Většina místních tanečníků nevěděla co čekat a dost se jich mě ptalo, co že to vlastně hraje Yoji za styl. Yoji mával rukama, vyskakoval do vzduchu a nestále vylézal na pult. To, že je showman, mu nikdo upřít nemůže. Partypeople se rychlým tempem Yojiho setu nechalo velmi rychle ztrhnout. Brzy po Yojiho nástupu začal znít klasický electrotrancový track Ferry Corsten – Rock Your Body Rock. Následovaly vlastní Yojiho „věci“ jako Yoji & Romeo - Six Hours a Atomizer - Time To Time (Yoji Biomehanika Remix). Při těch už jsem nevydržel, začal skákat a řvát na všechny strany. Japonský DJ předváděl neuvěřitelnou show, při které svým tělem reagoval na každý druhý tón a předváděl šílené taneční kreace. Ty Yojiho však brzy vystřídalo moje taneční šílenství. Dalším trackem na pořadí byl totiž Darude – Sandstorm, finská hardtrance klasika z roku 1999. I přítomný dav poznával onu známou melodii dob minulých a pořádně to rozjel. Po songu John O'Callaghan – Shortwave následoval známý hit Fabio Stein – Techtris (Original mix). Melodii z videohry Tetris v techtrancové verzi si zpíval prostě každý. Na vlastní Techy Techy Yoji předvedl taneční kreace shodné s videoklipem a o králi večera bylo rozhodnuto. Následovalo ležení na mixpultu a házení kostek ledu do publika. Yoji si prostě dělal, co chtěl. S umělými řasami, kontaktními čočkami, těžko popsatelným účesem vytvářel na kameru grimasy hodné pana Hyda. Moje další osobní chvilka nastala, když zazněly první beaty tekjumpového tracku Ghost – First Rebirth v I Love Techno mixu. Tento song jsem naposledy slyšel na belgické Sensation Black letos v dubnu od samotného Ghosta a opravdu mě potěšil. Na závěr vhodil Yoji do davu svoje propocené tričko a nám v prvních řadách poskytl děsivý pohled na své nevyholené podpaždí. Pak ještě pár podpisů fanouškům a chystá se poslední track, tolik typický pro Yojiho vystoupení. Speaker se ptá, zda má publikum rádo, když Yoji hraje tvrdě. Z řevu partypeople jde až mráz po zádech. Z posledního tracku se vyklube hybrid hard dancu a schranzu, který je skvělým završením jednoho z nejlepších setů, které měly moje uši tu možnost naživo slyšet.

yoji

Luxusní prostor pro hardparty
Bobycentrum se pro počet tanečníku, kteří dorazili na poslední Orion Hall ukázalo jako dobrá volba. Laser Hall posloužila skvěle jako hlavní stage, zatímco La Grotta je doslova luxusní klubík. Když jsem si po deseti minutách na poslech působivého Agentova techna šel na druhou stage odpočinout, tak jsem nestačil zírat. Na La Grottě znělo celou noc především minimal techno a minimal house a i v pozdních ranních hodinách zde stále tančilo spoustu lidí, kterým pomalejší tempo na party vyhovuje.

Organiterorizace
Celé Bobycentrum bylo zaplněno hojně, ale až na výjimky nedocházelo k tlačenicím. Pořadatelé tedy evidentně dodrželi sliby o snížení nejvyšší povolené kapacity Bobycentra. Fronty u vchodů se nekonaly, záchody se čistily i během samotné akce a ceny na barech byly v pořádku. Ochranka se starala o všechny opilé a zdrogované lidi, které vynášela ven. Bohužel znepříjemňovala život těm, kteří seděli například jen na schodech, což se stalo konkrétně mě. To, že je někdo unavený po tancování ještě neznamená, že je sjetý, milí pánové! Co se týče projekce a laserů, tak si myslím, že musel být spokojen každý. Zvuk byl sytý a kvalitní, nebýt zmiňovaného zvednutí bassů před koncem Scot Project. Ještě teď moje ušní bubínky řvou bolestí a ozývá se nepříjemné pískání. Konec party byl překvapivě určen již na pátou hodinu ranní. Většina návštěvníků Orion Hall tedy zůstala až do samotného konce, což mělo za následek jedno – totální kolaps u šaten. Fronty příšerně dlouhé, tlačenice k nevydržení a personál šaten by zasloužil vyhazov. Veškeré lístky do šatny byly označeny obrázky zvířátek a rostlin. Když mě kamarád poprosil, abych se zeptal, jestli berou lístky s prasetem a já se opravdu zeptal, tak mi bylo odpovězeno od šatnářky jen: „Ty si prase!“. Nevím jestli je to v Brně normální, ale stalo se mi to v životě poprvé. Každopádně toto jsou jediné černé puntíky v žákovské knížce Orion Hall, která je jinak plná samých jedniček.

Nové (tvrdé) styly vítejte!

S tvrdými styly to u nás nikdy nebylo valné. Fanoušci sice pořádají malé hardstylové klubovky a hardcore je možno slyšet i na tekkno akcích, ale o jejich masovém šíření zatím mluvit nelze a na velkých akcích již dvojnásob. Pionýry v tomto směru se staly United Music když v listopadu 2007 přivezly na čtvrtý díl své trancové party Transmission právě Scot Project a DJ Agent, který před koncem minulého roku přivezl na svoji party Techno Masters: Christmas Edition hardstylové bratrské duo Showtek. Jak je vidět, tak i tyto styly mají českému publiku co říci. Opětovné vystoupení Scot Project a premiéra hardtrancera Yojiho jsou toho jasným důkazem.

Tracklist od Shapeshiftera

Green Velvet
Daniele Papini - Church of Nonsense
Green Velvet - La La Land

Scot Project
Sander van Doorn – Apple
Sia – The Girl You Lost to Cocaine (John O'Callaghan's Analog Tech Remix)
Dark By Design & Dr Willis - Joy Energizer
Daft Punk - Harder Better Faster Stronger (Scot Project bootleg)
Public Domain – Operation Blade (Bass in The Place London) (Mark Sherry mix)

Rush
Human Resource – Dominator (ID schranz mix)
Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye (Con Te Partirò) (ID schranz mix)
Vangelis - 1492 Conquest of Paradise (ID schranz mix)
Tiësto – Lethal Industry (ID schranz mix)

Yoji
Ferry Corsten – Rock Your Body Rock
Yoji & Romeo - Six Hours
Atomizer - Time To Time (Yoji Biomehanika Remix)
Darude – Sandstorm
Yoji Biomehanika - Samurai (The Keyboard Cowboys)
John O'Callaghan – Shortwave
Fabio Stein – Techtris (Original mix)
Yoji - Techy Techy
Ghost – First Rebirth (I Love Techno mix)
Marcel Woods – Lemon Tree
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ORION HALL

Pátek 17. 10. 2008
Vstup: Předprodej 555/665 Kč, VIP za 1666 Kč
Vystupují:
Yoji Biomehanika, Green Velvet, Dj Rush, Scot Project, Andy Cato, Paco Osuna, Alex Under, Philipp Straub a DJka Shinedoe, Agent, Lucca & Michal Pavlíček (live), Ladida, Kaisersoze, Loutka, Dan Cooley, Javas, Vectif, Skipworker, Trancegate (live)
Další informace
884 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Peteri
30. 09. 2009 | 08:11:15
+0 | -0

Noooo

Chlape, tak ty sety z Orionky jsem měl doma někde vypálené na divku, jen ale nevím, jestli se to někde nezatoulalo. Ted jsem nedávno stahl Coxe z té akce a ty sety jsou parádní
Dj Mccool
30. 09. 2009 | 04:11:16
+0 | -0

Hledám mp3ku!

Hledám mp3ku z Orion Hall 2004,nejlépe s celým setem od Lucci.Info pls na mail: Toscani28@gmail.com Díky moc B-)
Anonymni
26. 06. 2009 | 09:51:22
+1 | -0

óóóó

Mno koukám že všude stejný hádky a podobný a hlavně že celej svět mluví a lásce skrze hudbu mno můj názor je asi takovej,že ať si každej poslouchá co chce,ať si smaží ať se třeba po*ere hlavně že je sám sebou.I když takový jako sou všude sou i tady.Takový ty co hledaj zábavu stylu prudit že ještě že na tyhle fóra nemám čas.By to byla moje každovečerní bible na spaní :D
bobina
02. 06. 2009 | 03:23:51
+0 | -0

kdy bude dalšíí orionka . .?

prosíím - řekli by jste mi - kdy se uskutečníí dalšíí orion . .? dííky všem :-)
paveell
29. 05. 2009 | 09:49:30
+0 | -0

http://www.youtube.com/watch?v=H3UiEqFOVJI

No podle tohodle videa chci slyset Jeff Milligan Skoda spatny kvality videa:-)..ale jinak super
Mino
29. 05. 2009 | 09:20:57
+0 | -0
tohto smijla som chcel
Mino
29. 05. 2009 | 09:19:06
+0 | -0
nooo, tak to uz ano
Skica
28. 05. 2009 | 06:58:20
+0 | -0
Pánové co říkáte na tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=uWAgKaZDwE8

Pošmákl bych si...
finch
28. 05. 2009 | 06:43:35
+0 | -0
uvidime jak dopadne machac, a podle toho muzem tipovat lineup na orionku :)
komunista
28. 05. 2009 | 06:24:44
+0 | -0
No to se u nás nestane scela určitě! Ale takovej Line Up bych si nechal líbit a každopádně bych dorazil!
libor
28. 05. 2009 | 05:06:46
+0 | -0
jen tak z prdele:
ORION HALL 2009
Carl Cox/ Richie Hawtin/ Dubfire/ Marco Carola vs. Adam Beyer/Fergie ,ale to se asi nestane.
libor
28. 05. 2009 | 05:06:38
+0 | -0
jen tak z prdele:
ORION HALL 2009
Carl Cox/ Richie Hawtin/ Dubfire/ Marco Carola vs. Adam Beyer/Fergie ,ale to se asi nestane.
paveell
27. 04. 2009 | 11:23:32
+0 | -0

kdy

Kdy ma bejt dallsi?..vubec nevim a moooc se tesim. Ta posledni byla luxusni a doufam,ze to bude neco podobnyho:-)
liborio
27. 04. 2009 | 01:01:11
+0 | -0
Kdopak asi bude na Orionku?? Ze by Richie Hawtin?? To bych si nechal libit...
romča-miška
13. 01. 2009 | 07:37:07
+0 | -0

super party

kdy tam bude černa hudba, naki DJka lacii
Yans
07. 11. 2008 | 03:18:30
+0 | -0

Vyjadreni ceske obchodni inspekci

Pořádání koncertu Orion Hall


Vážený pane,

k Vašemu podání doručenému ústřednímu inspektorátu České obchodní inspekce dne 9.10.2008 a zaevidovanému pod čj. ČOI 14344/2008/0100, uvádíme:
 
Pořadatel akce (v tomto případě koncertu Orion Hall) má právo na změnu místa konání či účinkujících interpretů. Změny nemusely být jeho záměrem, ale mohly být vyvolány jinými skutečnostmi (např. provozní důvody, odřeknutí účinkování některého z interpretů atd.). V takovém případě by bylo od pořádajícího subjektu seriózní, aby o veškerých změnách spotřebitele informoval. V zhledem k tomu, že uvádíte, že jste se o změnách dozvěděl týden před konáním koncertu, dostál pořádající subjekt své informační povinnosti.

Uvádíte, že cena vstupenky se vázala, respektive odpovídala velikosti hal, ve kterých se měl koncert konat a množství účinkujících. Změnou došlo k podstatnému omezení prostor a zároveň ke snížení počtu nebo změně účinkujících. Byla-li spotřebitelům, kteří již na základě předchozí nabídky zakoupili vstupenky, nabídnuta možnost odstoupení od smlouvy a vrácení peněz vzhledem k podstatným změnám v programu a dalším změnám, pak měl spotřebitel možnost sám se rozhodnout, zda je ochoten zaplatit požadovanou částku za vstup na akci i za takto méně výhodných podmínek. V takovém případě by jednání pořádajícího subjektu bylo považováno za jednání v souladu s platnými právními předpisy.


Podáváme Vám tuto informaci a jsme s pozdravem.

RNDr. Jana Příhodová
ústřední ředitelka
České obchodní inspekce

Yans osilam to jen jako dodatek tak jak jsem slibyl... S party Orion hall jsem byl nadmiru spokojeny.Ciste wc,rychla obsluha,klimatizace,kapacitou,hudbou ozvucenim i svetelnou technikou.A vraceni 100kc u vstupu.
komunista
28. 10. 2008 | 10:43:06
+0 | -0
[b: rodrigues[/b:

Tak to boužel nepíšů, ale tady na tomto fóru to tak vyznělo, že se o tuto hudbu nezajámíš! Takže jestli je to opak jak tu píšeš tak se ti omlouvám, ale i tak bych se o tomto raději přestal bavit, jelikož je mi jasné, že se tu budem jen hádat. A to já nerad!
rodrigues
27. 10. 2008 | 09:42:56
+0 | -0

to komunista

Je mi celkem fuk, kolik Ti je, ale rozhodně nepotřebuji radit kam mám a nemám psát. Hádat jsem se nechtěl, jen mi přišlo velmi nevhodné když se někdo začal navážet do M.P., ke každé musice by měl mít kdokoliv respekt i když se mu nelíbí. O nic jiného tady nešlo a o elektronické hudbě vím víc než si myslíš, píšeš snad Ty někde recenze ve vydavatelství?
finch
27. 10. 2008 | 07:37:48
+0 | -0

rudoch

[img: http://www.rave.cz/obrazky/smiles/smile2.gif[/img: [img: http://www.rave.cz/obrazky/smiles/smile2.gif[/img: [img: http://www.rave.cz/obrazky/smiles/smile2.gif[/img:
komunista
26. 10. 2008 | 09:23:57
+0 | -0
[b: rodrigues[/b:

Tak zaprvé nejsem náctiletý! Ale o to nejde! O hudbu se zajímám opravdu hodně! Začínal jsem u komerce (bežná hudba) rock, pop, metal... a dodnes je moje nejoblíbenější skupina Rammstein! Ty prostě žeru! A techno to je opravdu moje muzika! Tenhle styl je můj top. A to, že moje přezdívka je jaká je! Do tohe se nenavážej! Ta má dlouhej příbeh! A kdyby jsi mě znal tak nemáš ani slovo výhrady k ní! Ale o to taky nejde! Pavlíček prostě k Lucce nesedí! Jako dobrý uměl se trefit do rytmu... ale electronika (ať, už techno, minimal, house..) a kytara (ikdyby lektronická) k sobě dle mě nepaří! A tvúj názor ryze zastaralí do tohole fóra prostě nepatří! Prostě čiříš starým zastaroalismem! Dle mého názoru bude lepší když jsem již nezavítáš! Tohle fórum je hlavně o elektronice! A ty evidentně ji neposloucháš! Takže jsem rádi, že jsi sem dal svůj názor! Ale raději skonči! A nerad se hádám, ale mám takovej pocit, že mi dva by jsem se hádali! Takže se měj ahoj!
rodrigues
26. 10. 2008 | 06:44:47
+0 | -0

to komunista

Soudě dle Tvého mdlého rozumu, přezdívky a příspěvků si myslím, že budeš jeden z těch drsných náctiletých rádoby technařů. Já vím, to sem nepatří, ale nemám rád tyhle chytráky co jen sedí u nějaké diskuze, prudí a přitom ví o hudbě velký h*vno!!! Chlapče jsi Vážně hodně hloupej a nick komunista, to Ti fakt sedí, jsi stejné defo jako oni !
Lamka
25. 10. 2008 | 08:42:37
+0 | -0

brejle

Nevíte kde by se daly sehnat brejle co měl Green Velvet?
Joe Chaucer
25. 10. 2008 | 06:17:04
+0 | -0

2K

Ty jsi fakt mooooooc borče, fakt že jo...
komunista
24. 10. 2008 | 11:00:29
+0 | -0
[b: rodrigues[/b:

!Neotravuj!
rodrigues
24. 10. 2008 | 09:37:54
+0 | -0

to Bakoo & komunista

1.A Ty se nauč správně česky demente!!!

2.Nemám pochopení, když ho nemají ostatní, ale respekt a uznání k takovým talentům jako je M.P. budu mít vždycky i bez vašich vymatlaných názorů...Pražský Výběr a B.S.P.je něco, co má jméno ještě dnes. Jsem zvědav za 10 let na některé pseudo Dj´s. Tím samozřejmě nechci říct, že někteří Dj´s nejsou umělci, jenže pro vás jak to nejsou pořádný rány a nemá to víc jak 140 bpm, tak to není hudba, hlavně když maká kulatá...co?
fox
24. 10. 2008 | 08:10:33
+0 | -0

áčko

a co lidičky kdo jede na Áčko?
fox
24. 10. 2008 | 08:09:21
+0 | -0

sety

hele vygoogluj orion hall 2008 a je to cca 5 odkaz jsou tam i videa, jelikož a protože jsem si neuložil do historie link tak ti víc nepomůžu ale když mi v neděli napíšeš na ICQ 318104251 tak ti ten link rád pošlu
Joe Chaucer
24. 10. 2008 | 06:06:33
+0 | -0

2B

Bobik tvůj příspěvek je naprostý nesmysl. Věta když se ti to nelíbilo, tak proč jsi tam chodil = nesmysl, protože teprve až tam přišel, tak mohl zjistit že se mu to nelíbí a ne naopak. A 100% jsi nemohl vědět na co jdeš a to nemluvím o tom, že Yoji hrál úpe něco jiného, než hraje normálně.
Bobik
24. 10. 2008 | 05:29:35
+0 | -0

Bobik

ORION:
nic ve zlem ale kdyz se ti to nelibilo tak proc jsi tam vubec chodil??
ja ty DJe znam tak jsem vedel na 100% na co jdu. a byla to naprosta parada.
mike
24. 10. 2008 | 03:50:45
+0 | -0

2Ruda

tak jsi měl jít, apoň by tam bylo víc místa na paření
Zobrazit další komentáře   >>
SOUTĚŽTE
Orion Hall - 17.10.
2x 2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika