Havana Tour de Bar pokračuje

Havana Tour de Bar pokračuje

20. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední říjnový den se v českobudějovickém kulturním domě Vltava odehraje soutěž mezi osmi nejoblíbenějšími bary a podniky z této jihočeské metropole
a jejího okolí.
V regionálním kole prestižní barmanské přehlídky Havana Club Tour De Bar 2 se o postup do celorepublikové soutěže a zájezd do exotické Havany utkají podniky z Českých Budějovic, Českého Krumlova, Prachatic, Týna nad Vltavou a Třeboně. Hudební část akce obstarají DJ David Bowles za doprovodu zpěvačky Charlie One, Chriss Sadler, Manio a Efendy.

Club 111 (Prachatice)
Prachatickým kandidátem v soutěži je bar Club 111. Naleznete jej v samotném „srdci“ města, pár metrů od Velkého náměstí. Útulný interiér, pohodlná křesla a bohatě zásobený bar nabízí možnost nechat shon a ruch města za dveřmi a odpočinout si u nějaké dobrého míchaného drinku.

Cuba Bar (České Budějovice)
Kterou zemi mají barmani tohoto baru nejraději? Odpověď najdete již v samotném názvu tohoto podniku. Pořádají se tu i hudební akce.

Diskobar Delta (Týn nad Vltavou)
Na straně „hostů“ se v českobudějovickém kulturním domě proti „domácím“ barům podstaví Diskobar Delta z Týna nad Vltavou. O tom, že i na malém městě najdete místo, kde umí připravit skvělé míchané drinky, vás přesvědčí barmanský tým z Diskobaru Delta.

K2 (České Budějovice)
České Budějovice mají své „želízko“ v ohni s názvem Hudební klub K2. Pořádají se tu koncerty, party a mejdany pro všechny vyznavače rockové až metalové muziky, na své si přijdou i milovníci nestárnoucích diskotékových hitů nebo elektronické hudby. Pravidlo, že k dobré hudbě patří i dobrý drink, platí i zde.

Mr. Brown - Legend pub (České Budějovice)
Na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích funguje Mr. Brown - Legend pub. Tady zažijete jak pravidelné víkendové koncerty, tak vystoupení českých i zahraničních DJs. Zdejší vyhlášení barmani se těší na vaši návštěvu a slibují tu nejlepší zábavu.

Music bar (Český Krumlov)
Prostory Hotelu Zlatý anděl v Českém Krumlově skrývají i music a cocktail bar. V historickém prostředí zde najdou hoteloví hosté i návštěvníci bar s širokou nabídkou více než 150 různých míchaných nápojů. Při dobrém drinku a hudbě zapomenete na čas a zábava pak končí až v ranních hodinách.

Sahara Bar (České Budějovice)
Těžko budete hledat pro bar výstižnější jméno než Sahara Bar. Menší prostor nabízí příjemnou atmosféru pro akce do 50 osob. Při výzdobě interiéru se nechali majitelé inspirovat exotickým Egyptem, stěny dekorují malby připomínající fresky z  prastarých egyptských pyramid. Pokud vás přepadne žízeň jako na Saharské poušti, není nic jednoduššího, než ji uhasit na baru.

Top-spin bar (Třeboň)
Na posledním místě představujeme Top-spin bar, který se stal absolutním vítězem loňského jihočeského kola. Top-spin nabízí přes den možnost stravování v pizzerii a večer posezení v baru a klubu. Podaří se mu titul toho nejlepšího v regionu obhájit i v letošní soutěži?
 
Chcete, aby zvítězil právě váš oblíbený bar nebo klub? Neváhejte a přijďte povzbudit své barmany do českobudějovického KD Vltava. Vstupenku zdarma si vyzvedněte ve svém „oblíbeném“ podniku nebo se zaregistrujte na www.tourdebar.cz.Pozor! Bez registrace vás vstupné na akci na místě přijde na 300,- Kč.

Dodal: Aleš Povr, Partyinfo.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA TOUR DE BAR

Sobota 15. 11. 2008
Vstup: bez registrace 300 Kč
Vystupují:
David Bowles feat Charlie One, Chris Sadler, Manio a Drum ID, efendy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika