Skyline zahrají v Jilemnickém klubu Továrna

Skyline zahrají v Jilemnickém klubu Továrna

22. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek v jilemnickém hudebním klubu Továrna vystoupí oblíbená skupina Skyline, poprvé se zde představí s novou frontmankou. Změna na pozici zpěvačky není jedinou událostí, kterou lze v letošní „kronice“ kapely vyčíst. Na své konto si připsali novou desku, dvě nominace v Hudebních cenách TV Óčko a šňůru koncertů.
Koncert Skyline se stal již tradiční podzimní událostí v klubu Továrna Jilemnice. Nejinak to bude i letos, kdy v pátek 24. října tato partička opět pořádně rozpálí „továrnické“ publikum. To se může z jejich výkonů těšit každoročně již od roku 2004. Co přinesl kapele rok od jejího posledního vystoupení na pódiu v Továrně?

skyline

Jitka předává mikrofon Marce
Začátek června nevypadal pro budoucnost Skyline právě růžově: zpěvačka Jitka Charvátová se rozhodla z osobních důvodů z kapely odejít. Na její místo našel zbytek kapely více než skvělou „náhradu“ v bývalé frontmance rockové formace Gaia Mesiah. Marka Rybin tak razantně vyměnila prostředí ryze ženské skupiny za naprostý opak. Podle fanoušků získali Skyline s příchodem „nové krve“ drsnější a energičtější podobu. Návštěvníci pátečního vystoupení kapely v Továrně se tedy mohou těšit na pořádnou jízdu!

Největší koncert v historii Skyline
Skyline mají ve svém repertoáru zařazeno mezi dnes již klasickými hitovkami
i skladby z jejich zatím posledního alba Escapism. Desce, která spatřila světlo světa v letošním březnu, předcházely celkem tři alba: Virginplatonicpanic (2006), Urbanica (2004) a Riders In The Store (2001). Po vydání nové desky se kapela vydala na "t- music Skyline tour“, aby nové hity pořádně představila svým fanouškům. Nejsilnějším momentem celého turné bylo vystoupení ve vyprodaném sále pražské Lucerny. Samotní Skyline tuto událost hodnotí jako svůj zatím největší koncert v historii. První videoklip k nové desce vznikl ke skladbě „Hangin Around“. Klip můžete shlédnout na webu kapely.

Zatím poslední významný úspěch kapela zaznamenala v říjnu, kdy získala hned po dvou nominacích v Hudebních cenách televize Óčko. Skyline mají ambice se umístit v kategorii Pop & Dance (CZ & SK) a Marka aspiruje na titul Domácí zpěvačka roku.

Po Skyline se nechystejte domů
Skyline se do toho v Továrně pořádně „obují“ ve 23 hod. Se závěrečnou skladbou z jejich vystoupení se však na odchod domů nechystejte. Na podiu kapelu vystřídá mladá a talentovaná DJka Danko. Po ní převezme djskou „štafetu“ DJ Tactical. Před koncertem Skyline vás do varu dostane DJ Ice. Vstupné 169 Kč.

Line-up:

21:00 Dj Ice
23:00 Skyline
00:30 Dj Danko
02:30 Dj Tactical

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika