Rehab přiveze Martina Rotha

Rehab přiveze Martina Rotha

22. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Listopadový Rehab je zpět v plné zbroji. Na nejstylovější a úspěšnou pravidelnou noc klubu Mecca přijal pozvání světoznámý německý top producent a DJ Martin Roth, který v současné době doslova vyprodává stránky beatportu a dalších serverů! Některou jeho tvorbu jste měli možnost slyšet na letošním Sensation White v DJ setu Michaela Buriana.
Na taneční scéně není vůbec žádným nováčkem a ve svých 32 letech má za sebou spolupráci s takovými hvězdami jako jsou Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Blank & Jones nebo top brit-poppers Keane. Rozhodující průlom v electronické hudbě udělal v roce 2004 remakem klasiky The Orange Theme od Cygnus X. V přibližně stejné době objevil Paul van Dyk Martinův track Energize a zremixoval jej pro svůj label Vandit. Toto způsobilo takové množství zájmu o Martinovu produkci, že poté byl sám velkým Paulem požádán, aby udělal remix tracku José Amnesia vs Serp - Second Day pro jeho label Vandit, který se záhy stal dalším trhákem.

Z poslední tvorby remixoval tracky Super8 & TAB nebo Lets Go pro Paul Van Dyka, Sensation Seekers, California Sunset atd., které se dlouhou dobu držely na prvních místech DJských hitparád. Díky nim Martinova reputace stále stoupá a za Djským pultem nabízí Martin bez nadsázky stejný talent! Používá kombinaci vinylů, CD a revolučního softwaru Ableton Live, který dovoluje Martinovi smazávat hranice mezi Djingem a živým vystoupením a vytvořit tak unikátní zážitek. Jako DJ support bude stoupající star a rezident DJ Nesquik (Vítěz soutěže Bassline Cup 2003), který zde pokřtí svůj nově vycházející track a jeden z předních českých DJů - rezident clubu Fabric (Ostrava) DJ Martin Gredner. Druhou spodní RnB a HipHop stage prezentuje spičková DJ crew Platinum Soul Project, DJ Omar & support Jakub Kuba, moderátor a DJ z TV Óčko. Společně s dalšími českými a zahraničními DJs Vám naservírují to nejlepší, co tato scéna nabízí. Rehab show máte také možnost vidět kromě klubu Mecca ve více než 10 top klubech po celé ČR v rámci Rehab Tour 2008! Start ve 22:00 a oficiální afterparty se koná tradičně ve Studiu 54 a pokuď budeš mít chuť na chill-outovější atmosféru, tak další oficiální afterparty se rozšiřuje také do klubu Le clan. Pochopitelně nebudou chybět naše sexy go go sestřičky, nové a originální dekorace, performance a žhavá VJ show.

Dodal: Nesquik, Rehab party
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS MARTIN ROTH (DE)

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: 250/290, VIP 790 Kč
Vystupují:
Martin Roth, Nesquik, Martin Gredner, 2nd stage - Omar & ABD 52
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika