Empty Visions v Akropolis

Empty Visions v Akropolis

23. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Audiovisual je tvorba a produkce hudební a obrazové části v neoddělitelném navzájem spojeném procesu. Empty Visions je projekt zaměřující se na produkci a prezentaci audiovisuálních projektů a dalších zdánlivě nesouvisejících forem.
První Empty Visions se uskuteční již tuto neděli 26.10. od 19h ve velkém sále pražského Paláce Akropolis. Čas nové zábavy přichází ...


Geeks [ History of Electronic Entertainment ] live audiovisuals
Multimediální show, která svým konceptem a zaměřením umožňuje použití různorodých uměleckých postupů. Koncept představení je průřez historií elektronického entertainmentu, tj. počítačových her, jejichž takřka 30ti letá histore již umožňuje rekapitulaci a retrospektivní formou přibližuje divákovi mezníky počítačové zábavy, jakožto i mnohdy zajímavý vývoj a osudy sféry domácích počítačů.

Nasty beatbox
Beatbox není zpěv ani hra na hudební nástroj, přesto se to dá považovat za hudbu. Beatbox jsou zvuky produkované pomocí rtů, jazyka a zubů mající rytmus a často i melodii. Nastyho vyhrané soutěže: Master of groove, Hack that beat 3, Battle night 2, Play our game 5, Big city battle, Battle chalange, Foundation 24, Beat box partizans a Street dance.

Natur Produkt live audiovisuals
V roce 1999 začali hrát jako baroví a chilloutoví DJs experimentální elektroniku a ambient z labelu Warp records, Ninja Tune, Hymen, Rephlex, Planet-Mu atd. O něco později se začali zabývat i VJingem. Momentálně tvoří audiovizuálni sety složené z vysamplovaných videoklipů a filmů všech možných žánrů a využívají současně zvuk i obraz. Při živých vystoupeních mixují tyto samply v jeden celek. Tento způsob je spojením DJe a VJe v jednu osobu, kterého není možné docílit pokud je obraz a zvuk reprodukován odděleně.

Bratři v tracku live
Bratři v tracku jsou temní, neurvalí a naštvaní. Vetšinou rozlomení a nebezpeční, občas narovnaní a nebezpeční. Dva bros. Ntriq a Gregory zkoumají beaty a stavějí z nich nové dezinterpretující breakbeaty.

Dodal: David Beránek, Empty Visions
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika