Silvestr v New Ryplay

Silvestr v New Ryplay

26. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok s rokem se sešel a my pro Vás máme přichystanou další silvestrovskou veselici. Minulý rok se povedl super, klub byl plný, všichni djs dobře hráli a my se parádně bavili. Tentokrát opět stejné místo, ale v novém.
Jelikož se ale nejedná pouze o silvestrovskou veselici,ale i otvíračku celého klubu, přivezeme vám zatím nejsilnější techno lineup, který jsme zde měli.

Jak mnozí již víte klub Ripley v Červeném hrádku prochází kompletní rekonstrukcí, která úplně změní klub. Můžete se těšit na nové prostředí, kvalitní a silný zvuk Lemm, dobrá světla, laser a mnoho dalších hlavně stavebních úprav(sociální zařízení, parket, bar atd atd) včetně zvětšení prostoru. Nová kapacita klubu bude cca okolo 250 až 300 lidí.

Je nám ctí přivítat poprvé v ČR producenta a dje Kaliho, který má za sebou bohatou kariéru jako hudební producent a cca 6 letou dráhu dje. V Maďarsku je považován ze jednoho z nejzásadnějších djs nastupující generace. Jeho techno je hodně našláplé a funky, proto Vás určitě nenechá stát na místě !!!! Jako dalšího jsme pozvali našeho kamaráda a super baviče, dlouhodobou stálici na české taneční scéně… stačí říct velmi propracovaný a precizní mix… už víte ? Ano, ano jde o Pavla Krejdla. Pak pro vás mámě připravenou show ze 4 gramců a dvou mixů ! Jsou pouze dvě dvojice, které jsou pro nás opravdu top v naší malé zemi. Navíc jsou to dobří kamarádi a navzájem se podporují a to značí pořádnej mejdan ! Samozřejmě mluvím o našich Jamal Djs a pražských Steen vs The Keeper.

Pro pomalejší beaty jsme pozvali západočeského specialistu a součást produkční agentury Dancemedia, dje Molczika ! Jeho minimal electro techno je vyhlášené po celé ČR, důkazem je jeho letošní hraní na zavedeném letním festivalu Hradhouse. A jako poslední se nám představí sportovec a dj tělem i duší Dj Mr.Pole.

Jak vidíte, snažili jsme se pro Vás připravit opravdovou hudební lahůdku a důstojné zakončení letošního roku plus vykročení tou správnou nohou do roku nadcházejícího.

Dodal: Ondřej Malat alias Malda, Unaffected Records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR (New Ripley)

Středa 31. 12. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
Kali, Pavel Krejdl, Steen vs The Keeper, Molczik, Mr.Pole
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Silvestr v New Ripley
3x 2 volné vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika