PURE: Nová klubovka v režii United Music

PURE: Nová klubovka v režii United Music

28. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na PURE, novou pravidelnou klubovou noc, kterou pro vás přichystala agentura United Music, v jejíž režii probíhají nejúspěšnější halové party u nás, jako například Sensation či Transmission.
Připravte se na zcela nový koncept klubové party, která vám naservíruje ty nejvybranější hudební delikatesy a kde budete moci zažít naprosto jedinečnou atmosféru, o kterou se postarají špičkové světové DJské hvězdy, dokonalý sound systém a audiovizuální show, neotřelé performance, a hlavně - vy! PURE vás vytáhne z každodenního života, a umožní vám přenést se do jiné dimenze, osvobodit svou mysl a užít si další z nezapomenutelných večerů.

Úvodní vydání noci PURE vás čeká 20. prosince 2008 v prostorách Slovanského domu v Praze v ulici Na Příkopě. Speciálním hostem nebude nikdo jiný, než ARMIN VAN BUUREN, který vás svým exkluzivním šestihodinovým setem přesvědčí o tom, proč právem zaujímá pozici nejpopulárnějšího DJe planety. Armin mimo jiné přijede do Prahy podpořit kompilaci A State Of Trance 2008, která mu právě vychází na labelu Armada. Publikum pro Arminův set pak rozehřeje americký talent Blake Jarrell.

Jak již bylo řečeno, první vydání PURE si budete moci vychutnat ve Slovanském domě, konkrétně ve Velkém a Malém tanečním sále s přilehlou galerií. Tyto unikátní prostory nabízejí plochu o rozloze téměř 1500 metrů čtverečních, kde se bude nacházet hlavní taneční plocha, stage s veškerou audiovizuální technikou, odpočinková lounge a kvalitní servis na několika barech. K dispozici budou i VIP prostory v patře, které také díky balkonu lemujícímu hlavní sál, nabídnou náročnějším návštěvníkům maximální komfort a příležitost užít si PURE na té nejvyšší úrovni, mimo jiné i díky možnosti objednat si vlastní VIP stůl. Předprodej vstupenek bude zahájen v nejbližších dnech v exkluzivně v síti Ticketpro v omezeném množství 1500 standardních a 300 VIP vstupenek.

Tohle, a mnohem víc vám přinese PURE. Všem, kteří hledáte něco jiného, a chcete být u zrodu nového fenoménu na klubové scéně. Už nemusíte hledat! Staňte se součástí nejžhavější klubové noci v Praze.

www.pureprague.cz

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE

Sobota 20. 12. 2008
Vstup: Předprodej 675 Kč + poplatky, VIP za 1340 Kč + poplatky
Vystupují:
Armin van Buuren a Blake Jarrell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika