Známe line-up lednové Citadely

Známe line-up lednové Citadely

03. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bezesporu nejzajímavější zprávou dne je zveřejněný line-up brněnské party Citadela, která se v rukou nového majitele (pořadatelé Apokalypsy) vrátí na taneční scénu 23.1.2009. Místo konání zůstává tradiční, tedy Boby centrum. A jaký bude line-up?
Citadela se vrací zpět, silnější než kdykoli předtím. Navazuje tak na desetiletou tradici parties, které vždy vynikaly taneční energií, aktuálním zvukem, promyšlenou koncepcí a neotřelou show. Prostory brněnského Bobycentra uvítají v pátek 23. leda Citadelu s podtitulem Flashback. O návrat ve velkém stylu po dvouleté odmlce se postarají především pozvaná jména spjatá s nejaktuálnějšími trendy na současné elektronické klubové scéně.

Obě podia nesou názvy podle rezidentních DJs. V Laser Show Hall uvede Michal Poliak francouzského producenta a DJe Sebastiana Légera. Německo zastupuje rezident Cocoon clubu Karotte, z Nizozemska přijedou do Brna zahrát Johan Gielen a Richard Durand, domácí DJskou špičku pak reprezentují Orbith, Click Joe a Michal Poliak.

La Grotta se při Citadele Flashback promění v DJ Boss floor a my si troufáme tvrdit, že především příznivci „zlomeného“ techna budou slavit svátek. Celá noc se totiž na této scéně ponese ve slovenské režii. Zahrají Toky vs Boss, Mayla, Breeth, Grinning a duo Luho & Cara. DJ Boss vám už teď vzkazuje: “Bude to slovenské techno mejdlo!”

Citadela Flashback své brány otevře v 19 hodin, poslední vystupující skončí svůj set se sedmou hodinou ranní. Čeká vás tedy dvanáctihodinová show plná kvalitní produkce, aktuálního zvuku a maximální zábavy. Citadely se vždy chlubily nádhernými dekoracemi a výjimkou nebude ani Flashback. Vzpomínáte například na legendární medúzy? Nechte se překvapit!

Headliner Citadely Flashback, francouzská osobnost Sebastien Léger, přiletí podle svých vlastních slov naplno rozjet a dokončit to, co tak skvěle začal na festivalu Creamfields Central Europe v Břeclavi a co musel kvůli ďábelskému počasí přerušit. Konečně si tedy budeme moci naplno vychutnat show v režii skvělého DJe, producenta a remixéra ikon jako jsou Duran Duran, Armand van Helden, Groove Armada, Kylie Minoque či Justin Timberlake. Léger je jednou ze současných předních postav světové klubové scény a jeho zvuk je synonymem skvělé vkusné zábavy po francouzsku. Jeho styl se nedá přesně zaškatulkovat z jediného důvodu: Léger sám určuje styl ostatním DJs. Vydává mimo jiné na vlastním labelu Mistakes Music a z poslední doby můžete znát například jeho tech-house verzi nadčasového hitu Jaguar.

Vyslyšeli jsme žádosti fanoušků a z Německa k nám poprvé pozvali devětatřicetiletého DJe a producenta, který si říká Karotte. Dvacet let DJingu, deset let produkování a rezidentura v legendárních klubech U60311, Harry Klein či Cocoon hovoří jasně, Karotte se právem řadí mezi největší německé „party animals“. Spolupracuje s hvězdami jako Richie Hawtin, Dubfire, M.A.N.D.Y., Sven Vaeth a další. Jeho doménou je vysoce zábavný a energií nadupaný taneční minimal, na Citadele Flashback zahraje tak, jak jej známe například z jeho již legendárního rozhlasového pořadu Karotte’s Kitchen a z mixovaných kompilací. Pokud Karotte náhodou dosud nedupe ve vašem MP3 přehrávači, vězte, že po této Citadele bude.

Richard Durand z Nizozemska přijede na Citadelu Flashback reprezentovat progressive a techtrance. Jak už země jeho původu napovídá, nepůjde o uplakaný přeslazený trance, ale o tvrdý a energický progressive. DJ a producent balancující na rozmezí house, techna a trance má na svém kontě například remixy pro Tiesta, Fragmu a další. Produkuje již deset let, vydal tři desítky releasů a jeho hvězda stoupá stále nahoru, protože ve své produkci i setech přináší tancujícímu publiku přesně to, po čem touží: náboj rychlosti a pozitivní energie v propracované struktuře.

Ruce nahoře budete mít nepochybně také při setu mistra, který se vůbec poprvé objeví na Moravě a v Bobycentru a který díky svým remixérským dovednostem mohl v minulosti stvořit nové verze hitů od Chicane, Alice DeeJay, Scooter, Boy George, Vengaboys a dalších. Jeho jméno je Johan Gielen a nejen ve své vlasti je legendou. V jeho vystoupeních naleznete ten nejryzejší trance současnosti a pokud patříte mezi fanoušky trance, budete zpívat a jásat společně s ním. A jestliže už nevěříte na energii kolektivního transu a komunikaci DJe s publikem, pak právě Johan Gielen vám víru vrátí, bude vás mít v hrsti jako nikdo jiný!

Zahraniční hvězdy na hlavním podiu doplní také nejlepší domácí DJs – otec klubové noci Elektra DJ Orbith, pořadatel Magionu DJ Click Joe a rezident Citadely, DJ a producent Michal Poliak.

Citadela bez poctivého techna by nebyla to pravé. Sám DJ Boss pod našim dohledem navrhl koncepci druhého podia a dodal line-up, který rozbije návštěvníky La Grotty na částice. Je libo nejlepšího DJe Slovenska? Prosím, mistr Toky ve versus setu s DJem Bossem uspokojí všechny příznivce tvrdé slovenské školy. Pokud jste se zúčastnili Apokalypsy „I Love Techno“, jistě vám utkvěl v paměti skvělý výkon DJe Grinninga, další legendární postavy slovenské scény, který se opět nebude chtít nechat zahanbit. Nejlepší slovenská techno DJane? Mayla, hrající na parties po celé Evropě, ukáže na Citadele svůj křehký ženský pohled na tvrdý rytmus. Máte-li raději techno jemnější, přijde vám k duhu set DJe Breetha, známého z relace 4elements na Rádiu FM nebo z vystoupení na Apokalypse. Poprvé se v Bobycentru představí duo, které se skrývá za pseudonymy Luho & Cara.

Citadela vždy byla a bude synonymem party s promyšlenou a výborně zorganizovanou koncepcí, ve které nechybějí taneční performance show, novátorské multimediální efekty a nádherné dekorace. Citadela Flashback uvede množství laserových a světelných efektů, pečlivě připravené a netradiční animace a samozřejmě taneční vystoupení, které ještě více zahustí atmosféru. O všech připravených doprovodných show vás budeme průběžně informovat.

Vstupenky na Citadelu Flashback dostanete v předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal, na Slovensku také v síti Eventim. Vstupné činí 449 CZK + poplatky předprodeje. Lístky lze pořídit i ve vybraných obchodech za nižší poplatky a např. v brněnském Domě pánů z Lipé koupíte vstupenky zcela bez poplatku.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: Předprodej 449, na místě 549 Kč
Vystupují:
Sebastien Leger, Karrote, Richard Durand, Johan Gielen, Michal Poliak, Orbith, Click Joe, Toky vs. Boss, Breeth, Mayla, Grinning, Luho a cara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika