Časový line-up sobotní Transmission

Časový line-up sobotní Transmission

03. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu, 8. listopadu vypukne v pražské O2 aréně páté pokračování Transmission, které slibuje bezesporu největší akci letošního podzimu. Návštěvníci se mohou těšit nejen na hvězdy jako Ferry Corsten, Markus Schulz, Rank 1, a další, ale čeká nás i ohromující produkce a show, jejíž téma nese název The New World.
Časový plán:

19.00 - otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
20:00 - otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)

21:00 - 22:30 Michal Poliak
22:30 - 23:30 Giuseppe Ottaviani (live)
23:30 - 01:30 Markus Schulz
01:30 - 03:30 Ferry Corsten
03:30 - 04:15 Rank 1 (live)
04:15 - 06:00 Aly & Fila

Praktické info:

Na místě budou v prodeji jak základní vstupenky, tak i vstupenky GOLDEN VIP, a to po celou dobu trvání akce. Při vstupu do O2 areny použijte vstupní severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence. Malé kompaktní fotoaparáty jsou povoleny, tzn. neprofesionální fotoaparáty bez výměnného objektivu.

Šatna bude tentokrát posílena, a vybudována na dvou místech. Najdete ji tradičně na v zázemí na úrovni plochy, ale i v prostorách hlavní chodby na východní straně, tzn. v prostoru za hlavní stagí. Tato šatna bude přístupna jak ze severní, tak jižní strany, tzn. po příchodu do arény se vydáte vlevo, nebo obejdete arénu směrem doprava. Sledujte pozorně navigační cedule a plánek, který obdržíte u vstupu.

Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše. Pro majitele VIP Golden (tzv. Klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č.1 a 10 na severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte vstupenku vždy při sobě.

Majitelé vstupenek do Sky Boxu a vstupenek do klubového patra, s výjimkou Golden VIP, nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.
Na akci bude v prodeji oficiální merchandise. Prodejní stánek najdete v severním foyer. V severním foyer se bude dále nacházet informační stánek, kde vám hostesky ochotně poradí s dalšími dotazy.

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: Předprodej 660 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Rank 1, Giuseppe Ottavian, Markus Schulz, Aly & Fila a Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika