Soutěž o telefon Sony Ericsson W350i Walkman

Soutěž o telefon Sony Ericsson W350i Walkman

06. 11. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Electronic Beats nabízí všem čtenářům serveru Poslouchej.net šanci vyhrát nový telefon Sony Ericsson W350i Walkman®! Soutěž bude vylosována v pondělí 17.11.2008 a otázka není nijak zvlášť složitá, tak vyzkoušej své štěstí ve hře!
electronic beatsHudební fanoušci si díky stylovému telefonu Sony Ericsson W350i s multimediálními funkcemi budou moci vychutnat oblíbené hity kdykoliv a kdekoliv. Do paměti telefonu lze nahrát hudební sbírku čítající až 470 skladeb nebo 40 celých alb, z níž mohou uživatelé vybírat jednotlivé skladby i bez otevření vyklápěcího flipu podobně jako v MP3 přehrávači. Funkce TrackID™ navíc umožňuje uživatelům zjistit název a interpreta nové skladby. Stačí jen nahrát krátkou ukázku a během několika vteřin budete znát název skladby, jejího interpreta a název alba, takže si pak skladbu budete moci jednoduše stáhnout a přehrát.

sony ericssonElectronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – je mezinárodní trendový program zaměřený na propojení současného životního stylu, hudby, zábavy, módy a komunikace, který svou koncepcí přitahuje lidi s podobným životním stylem a názory. Více informací o festivalu Electronic Beats v Praze naleznete na www.electronicbeats.net, kde rovněž naleznete informace o umělcích a prostřednictvím internetového radia si můžete poslechnout i živé nahrávky.

Zasoutěž si zde
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: do konce září za 350 Kč
Vystupují:
Róisín Murphy, The Orb, Red Snapper, Hercules and Love Affairs, Mr Oizo, Cartonnage, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Electronic Beats
Sony Ericsson W350i Walkman
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika