Známe kompletní line-up Christmas party

Známe kompletní line-up Christmas party

22. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní devátý ročník Christmas Party v pardubickém L-klubu juž zná kompletní line up a opět to bude řádná vánoční veselice. Prvním jménem hlavní techno stage je belgický dj a producent Marco Bailey se svým vyhlášeným funky groovy technem.
Marco Bailey je stále oddaný opravdu kvalitnímu technu a to jak na party, tak ve studiu, za což hovoří všechny jeho labely. Nemá moc význam o tomto dji psát nějaká superlativa.. Je to prostě Marco Bailey, jehož vystoupení si musí užít snad každý příznivec dobrého techna.
Také druhé zahraniční jméno na line upu znamená velmi hodně. Pozvání totiž přijal jeden z legendárních mistrů zvuku, mixu a studiové tvorby, člověk který značně ovlivnil celou historii taneční hudby, absolutní profík a zároveň showman, dj, remixér a producent Cisco Ferreira aka The Advent z Portugalska!

Ze Slovenska přijede se svým ostrým technem starý dobrý známý Toky, za domácí barvy budou pálit Džejár a Lord Space a závěr obstará velmi nádějný dvoučlenný techno projekt z Jižních Čech – Creaky Freezer.

Alternativou pro mazec na hlavní stagi bude druhá house stage, kde se se svým setem představí resident Climaxu v Roxy Chris Sadler, dj a moderátor Radia 1 Dan Cooley a ve speciální show, kdy se bude díky nové technologii kombinovat djing a vjing, dvojice Aiffel vs Paco. Poprvé zahraje na Christmasce aktivní mladý producent Jordy z Uherského Brodu a malý come back proběhne v podobě setu dje Miquela.

Na obou stagích bude připravena krásná vizuální show včetně plasmových obrazovek, laseru a velkého světelného parku.

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Čtvrtek 25. 12. 2008
Vstup: Předprodej 350 Kč, na místě 400 Kč
Vystupují:
Marcop Bailey The Advent, Toky, Džejár, Lord Space, Creaky Freezer, Sadler, Dan Cooley, Jordy, Aiffel vs. Paco, Miquel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika