Vyjádření pořadatelů k Apokalypse

Vyjádření pořadatelů k Apokalypse

22. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I když poslední dobou nemáme rádi, když pořadatelé přichází s vyjádřením k proběhlé akci, které většinou působí jako samochvála a alibismus, tentokrát však skutečně nelze napsat pár řádků. A to z toho důvodu, abychom Vám vyjádřili velké díky za tak hojnou účast a tak neskutečně silnou podporu akce Apokalypsa.
Apokalypsa Jubileum se 21.11. stala nejvíce navštívenou akcí, která kdy v Bobycentru byla, a to opravdu nepřeháníme. Další rekord na 30. dílu také hlásí provoz barů v Bobycentru - takovou spotřebu alko/nealko nápojů nepamatují.

Již pár dní před samotným konáním akce jsme z důvodu narůstajícího zájmu o vstupenky usoudili, že tento díl bude velmi úspěšný a omezili jsme počet vstupenek na pokladnu a nachystali jsme informační plakáty s nápisem “vyprodáno”.

Prodej vstupenek na místě jsme omezili a pokladnu dočasně uzavřeli, čekali jsme, až se přichystá 3. „odpočinková“ stage, která nemohla být z provozních důvodů pronajímatele otevřena od samého začátku akce. Přerušení vpouštění se také týkalo vchodu pro akreditace, čímž se omlouváme našim partnerům, fotografům a zástupcům médií za dlouhé čekání na VIP vchodě, ale bylo nezbytné, aby se otevřela 3. stage a celkově se zabránilo absolutní „mačkanici“ a dalším nepříjemnostem.

Z vlastní zkušenosti můžeme říci, že reakce lidí na uzavření vchodu pro příchod, byla mnohdy ohrožující samotnou akci a nic takového jsme za 9 let konání akcí Apokalypsa nezažili. Po otevření 3. stage jsme zpřístupnili opět alespoň VIP bránu a pozvolna poté i hlavní pokladnu s omezeným počtem vstupenek k dispozici.

Uvědomujeme si, že některým návštěvníkům jubilea mohla být vysoká účast fanoušků na obtíž, nicméně přinesla neskutečnou atmosféru, kterou, myslíme, tento díl opravdu zasloužil.

Velkou radost máme především z vašich reakcí na audiovizuální “bránu” mezi fanoušky a vystupujícími a věřte, že do další Apokalypse zapojíme další techniku audiovizuální komunikace a možná i trošku “virtuální reality” - 20.února 2009 se můžete přesvědčit :)

Ze zákulisí Vám můžeme prozradit, že tento díl byl “neobvykle” náročný po stránce realizace, nepřálo nám ani počasí, které zapříčinilo zpoždění příletů všech vystupujících, dokonce Frank Kvitta měl 3 x zrušen let z Frankfurtu a místo v původních 16:35 přistál až 01:30 následující den. Časový line up se i přes toto úskalí povedlo dodržet, za což chceme hlavně poděkovat našim schopným runnerům a managerům samotných zahraničních vystupujících.

Je za námi 30. díl, jubileum které pokořilo hranici úspěšnosti jakéhokoliv dílu dosavadní série akcí Apokalypsa, která by tady nikdy nebyla, pokud by jste nás nepodporovali. 20.2.2009 v Bobycentru, Apokalypsa 31 , která se už těší na své představení.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA

Pátek 21. 11. 2008
Vstup: Předprodej 369 Kč
Vystupují:
Adam Bayer, Cristian Varela, Oscar Mulero, Space Djz, Frank Kvitta & Torsten Kanzler, Reset, Jerry, Home, Scorn, Misa Salacova, Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Matamar, Molczik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika