Pete Doyle na Meccamixu

Pete Doyle na Meccamixu

25. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na listopadovém Meccamixu nebude chybět zahraniční DJská hvězda Pete Doyle z prestižního vydavatelství Defected, nový rezident Meccamixu & král české house music – DJ Neo, rezident DJ Macio a nový český objev DJ Champagne, Ibiza Diva tanečnice v nových úchvatných brazilských kostýmech, obří nafukovací Meccamix dekorace a stříbrné konfetovače, které se na Vás posypou celou noc.
Meccamix show můžete nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve více než 30ti českých klubech. Na Meccamix se opět vrací ikona britské taneční scény – DJ Pete Doyle (Defected/UK). Tento rezident věhlasného Café Mambo na Ibize, majitel Solid Soul Productions, vynikající DJ a producent, se nejvíce proslavil svou prací pro snad nejznámější houseový label světa – Defected Recordings. Kromě pravidelného vystupování na Ibize ho můžete slyšet na obrovských mejdanech pro více než 20.000 lidí na Miami Beach či soukromých parties pro přední módní tvůrce jako je Calvin Klein. Jeho tracky a remixy vycházejí na nejrespektovanějších houseových labelech jako Defected, Hed Kandi, Virgin Records či Positiva, a také na jeho vlastním vydavatelství Solid Soul.

Nově se rezidentem Meccamixu stává nejúspěšnější DJ a producent za hranicemi ČR – DJ Neo (zajímavý rozhovor čtěte na str. 5). Jeho první autorské album označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music jako Soraya, Tara McDonald a s Jocelyn Brown právě dokončuje společný videoklip.

Dodal: Blanka Jenčíková, Mecca & Duplex Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MECCAMIX PRESENTS PETE DOYLE

Pátek 28. 11. 2008
Vystupují:
DJs: Pete Doyle (Uk), Neo, Macio, Champagne
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika