Drum and Bass kalendář 12/2008

Drum and Bass kalendář 12/2008

03. 12. 2008  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (1)
Zima klepe na dveře. Padl nám už první sníh. Někteří už sjížděli kopce na lyžích, někteří teprve voskují. Ochutnáváme už první letošní vína a kupujeme dárky na „Ježíška“. Budeme vystřihovat papírová křídla a lepit si vatu na tváře. Dáme vale starému roku a uvítáme ten nový. A pořád při tom budeme chodit pařit. Kam? Se snad dozvíte dále.
Mikuláš. V tento den, který je pouze jednou do roka, si pro vás řada crew připravila různé variace na Mikulášské oslavy. Za zmínku stojí minimálně následující tři:

5.12. - DruMikulash Up
Pravidelnou akci Drum Up, kterou pořádá DJ Shede teď doplnil v názvu Mikuláš. Nadílku budou rozdávat bratři v triku alias Rippier (Rippa+Pierdus). Kluci jsou si hodně podobní takže bacha na deja vu. Dále pak čertisko Sayko a za domácí Shede, Paolo Mercy a šternberský DJ Gotia.

5.12. - Zlámaný Mikuláš, Kopřivnice, NoraClub
Je tomu rok, co Mikuláš poprvé navštívil malé městečko na severu moravy, zlámal se na točitých schodech klubu Nora a nadělil tam liquid-jumpovou nadílku, na kterou se jen tak nezapomnělo. Letos se chystá nadělovat znovu a že nadílka bude bohatší, to snad ani není nutné zdůrazňovat. Line up : Phoenix, Kuty, Am, Thiew, Maekos a další.

5.12. - Drumselecta Special Mikulash edition
I v Brně bude chodit Mikuláš. Přivezou ho sem místní hrdinové (Local Heroes). V livesetu zahraje Stopgoatack, své si odehraje Hrr.nec a o zbytek se postarají Beat Poison Squad.

5.12. - Jungle DnB Session

Opět další z pravidelných akcí, kterou pořádají ve spolupráci s Crossem kluci z T2B. Jako hosta si tentokrát pozvali slečnu Miss Shina (at) a zejména první dámu české dnb scény IM Cyber. Dalšími turntablisty jsou Pixie, Wash!, Technical a Eska.

5.12. - Jungle DnB Extra, Praha, Matrix
Konkurenci „crossákům“ se budou snažit vytvořit modří a červení. Pro neznalé Shadowbox a Drumandbass.cz crews. Jmenovitě Akira, Rudeboy, P.No, M4Y4 a Medan (C.N.B.). Citelnou oporou jim určitě bude severská posila v podobě DJ Mufflera(fi).

6.12. - Czech It
Opět mimo Prahu a opět na severu Čech. Zčekovat si, jestli Muffler(fi) libereckým zahraje o den později než v Praze lépe nebo ne, si můžete v Libereckém klubu Casta. Toho si sem pozvala společně Shakal crew a North formation. Dále vystoupí Beast67, Moower, P.No, Mystif a další.

12.12. - Safari Show
Jako na výletě v Zoo si budete připadat v olomouckém klubu 15minut. O zvuky džungle a atmosféru nepoznaného se budou snažit zejména, do producentského popředí deroucí se, Forbiden Society a z místních to pak dále budou Shade aka Gasmask71, B-Style a Spoggue.

12.12. - Ky Byznys
Ky, káj nebo taky kháj. Tak o tohle specielní, nejen ostravské, slovíčko na Porubě v klubu Chlív nouze určitě nebude. Ne zrovna pravidelná akce, ale párkrát do roka se s ní potkáme. Dítko lidí zejména z WKC, 23 a Cyberfire. Za ně například JJ Jumbo, Therapist, Thiew, Maekos, Kyanid. Role hvězdy se zhostí Dj Sigma (uk).

12.12. - Redrum
Bacha na ponorkovou nemoc v Pardubicích. Všemi možnými prostředky se ji budou snažit rozehnat pánové Panorama vs. Stantha, Keshu, Krop-@tko. Na druhé stagei se pravidelnějším techno/electro soundem budou prezentovat Carrione, Drastics, Calm vs. Kerbous.

19.12. - Break4Beats

Poslední předvánoční pátek obvykle patří firemním večírkům a jiným různým společenským akcím. Zejména se však pravidelně pořádá předvánoční B4B. Letošní lineup se dá označit za příjemné očekávání. Po dlouhé době se představí matador české DnB scény Koogi. O zajímavou fúzi se postarají pánové Mystique + Buraak hrající na příčnou flétnu (ten se postaral o jedno z nejlepších vystoupení na B4B spolu s X.Morphem a MC Tweety Twiztou). Nemůže samozřejmě chybět domácí miláček Sayko, ale o post hvězdy se podělí The Qemists (uk) a Nu:Tone + MC Rage.

19.12 - Imperialistic Night
Slušně zaplněný bude určitě i Cross, který přijede poctít svou návštěvou ruský car Proket (ru). Dále pak kouzelnou atmosféru vánoc vytvoří společně Forbidden Society, Hanzall, Chito, Dukor, Squid, Tubus, Thingy, Sergi, Insight, CLK. S podobnou sestavou se můžete bavit o den později 20.12 v Českých Budějovicích v klubu K2 na akci zvané Kill Switch.

Na Štedrý Den 24.12. se mohou všichni ti co Vánoce neslaví (židi, asiati, workoholici…) sejít se spolu s těmi co už budou mít rozbalené dárky, snězeného kapra a čerstvou šupinu v peněžence buď na : Drum&Bass Xmass – Praha – Styx kde jim zahrají Dj Unknow aka Die a Choze Killaz. Vánočka se bude krájet v pražské Wakatě a o hudební doprovod se postarají Bica, Mama Apache, Bosch-ka, Coolcream, Groover a Majitelka.

19.12 - Conference 2008

Dne 19.12., kdy má většina firem své vánoční večírky a studenti se loučí se semestrem a zápočtovým týdnem se label Finger Lickin rozhodl uspořádat oslavu desátého výročí svého založení akcí nazvanou Conference 2008. Můžete se těšit na breakovou stage na baru a sofa stage kterou budou doprovázet spíš klidnější vody minimalu, housu až electra. Jmenovitě se za mixpulty vystřídají Soul of Man, Scot Nixon, Dj Czech, Josef Sedloň, Kaplick, respektive Diome, Click Joe a Macio.

26.12. - Christmass Epilepsia

Na Štěpána není pána říkává se. To ale neplatí na vánoční edici Epilepsii. Jako pán se bude cítit každý desátý, který dorazí do AMC. U vstupu totiž dostane malý dárek od Drtek crew. Co to bude se musíte nechat překvapit. Překvapením ale není ,že zahrají taková jména jako Jamauba, Roz-hlas, Ix-Tremist, Daffy, Krop-@tko, Czenda a Waran. Na koho se pro změnu ale můžete těšit jsou Pixie a Suki + MC Jacob, Ufo a Spool + MC Ghandi, MC Trchi. Vrcholem večera však bude set etablovaného Jihoafričana Counterstrika (jar).

31.12. - Silvestrovská zlomenice

Na Silvestra má řada klubů zavřeno nebo naopak pořádají své zaběhlé akce s rezidentními vystupujícími. Mezi ně se počítá Favál, který letos již potřetí za sebou pořádá Silvestrovskou Zlomenici (aneb ze všech zlomenic na nejzlomenicovatější nalomenina). O tento originální název se zasloužili členové tressondress a na oslavu starého roku a uvítání toho nového byli pozváni kromě vás všech také Sayko, X.Morph, Holder, Vje, Kotlyk, Parabot, Hrr.nec, Schwitz, Manack, Siesta Cuffia.

31.12. - Sin City.xy

V podobném duchu a hlavně rytmu se odehraje Silvestr i v Praze v Roxy (a věřím že ne jen tam). Dostaveníčko si dam dají pro změnu členové pražských crew. Tak kdo nebude na horách, nebo zevlit doma čučíc na jizvu Petra Novotného nechť se dostaví. Točit hudebními nosičemi, kroutit knobama a sekat šavlemi tu budou IM Cyber, Deadly Viperz, Nitropank, Ghonzales, Sweg, Panorama a Bano.

Věřím, že se ve všech větších i menších městech odehrává plno dalších akcí a tak doufám, že si ten poslední letošní měsíc užijete a ve zdraví přežijete. S dalším zlomeným kalendářem se uvidíme už v roce 2009.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
TV
04. 12. 2008 | 20:55:03
+0 | -0
a co Drumstation ?
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika