Anketa s DJs o páteční E-Motion

Anketa s DJs o páteční E-Motion

03. 12. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (28)
E-motion, která se uskuteční v klubu Fléda 5.12.2008 nenabízí jenom hlavní stage s Johnem O´Callaghanem, ale i druhou „mejdanovou“ bar stage, která slouží jako skvělý doplněk ke hlavní stagei. Zeptali jsme se proto vystupujících DJs na této stagei, na pár otázek:
1. E-motion je tranceová akce, ale bar stage je zaměřena jiným směrem. Jak se Ti zamlouvá hraní na této stagei? Hraješ na E-motion poprvé?

2. Co by jsi na bar stagei změnil, co Ti tam prostě chybí? A naopak co Tě tam pozitivně nakopává? Zamlouvá se ti lineup?

3. Říká Ti něco jméno John O´Callaghan?

4. Co od Tebe můžeme očekávat 5. prosince v klubu Fléda?




Shala

shala1. Bar stage na Flédě je docela o něčem jiném než klasická klubová party. Mnohdy je zde DJ až druhořadý element, přičemž v první řadě jsou přátelé a pokec s nimi nebo oddech z hlavní stage. To se také odráží ve stylu hraní mnoha vystupujících, kteří zde nešetří hitovkami a mejdanovými skladbami. Na barové stage party E-motion nebudu hrát poprvé a vždy to beru hlavně jako zkušenost pro člověka, který je zařeknutý "nehitovkář" a musí pobavit hituchtivé publikum.

2. Nesedí mi prostor pro vystupující, za mixákem je pekelně málo místa, a odposlech z levé strany. Rozsvícené světlo po celou dobu akce působí obyvákovým dojmem, ale na druhou stranu právě to dělá kouzlo barové stage - blízký kontakt s lidmi, mejdan. A když se to v tomto prostředí rozjede, každý je přímo v centru kotle. Někdy tak moc, že se pak suší i technika.

3. Říkal mi o něm jenom promotér E-motion Deivis.

4. Set do rozjetého mejdanu a rozhodně žádnou ostudu.



Michal Pesina

michal pesina1. Mám rád druhou stage a neumím si představit, co bych dělal na hlavní, protože trance mi nic neříká. Dle mého názoru je rozumné, že je na takovéto akci druhá stage zaměřená na jinou hudbu a poskytuje návštěvníkům i alternativu k hudbě na hlavní stage. Na E-motion hrávám pravidelně a je pro mě radostí hrát na akci, která má takový věhlas. Druhá stage má vývoj, stejně jako celá party a tak to má být.

2. Začnu od konce, line-up je velmi vyvážený a v průběhu celé noci se hudební produkce vyvíjí. Pozitivně na mě působí tradičně dobrá atmosféra na této stage a co mi chybí? Snad jen odposlech z pravé strany…

3. Vzhledem k mému zaměření jsem se s tímto jménem neměl moc možností potkat. Ale díky tomu, že sleduji vývoj, tak vím, že zaznamenal úspěch na WMC se singlem Big Sky. Singl jsem si poslechl a v electro-houseovém remixu okamžitě na beatportu zakoupil. Nevím, jestli jej někdy zahraju, ale ten vokál je prostě úžasný…

4. Našlapaný electro-houseový set, pár úsměvů a možná i něco navíc. Těším se a pokud to chcete vidět a slyšet všechno naživo, tak 5.12. na bar stage od půl jedné do dvou…



Tommy Riu

tommy riu1. Ve většině případů (teda co se E-motion týče) jsem více na této „mejdanové“ bar stagei, než na hlavní... A musím říct, že mě tato stage nepřestává pozitivně nabíjet. Jednak kvůli hudbě (která je mi bližší) a taky proto, že zde jde spíš o „mejdan“, který se někdy rozjede tak, že nemá konce... :) Takže jsem rád, že budu hrát tam, kde mě to baví.

2. Co mi tam chybí...? No dá se říct, že v zásadě nic, kromě lepšího zvuku a pořádné stage, na kterou si lidi nebudou odkládat pití atd. ale je fakt, že to je spíš o Flédě samotné (tím nechci říci, že Flédu nemám rád – spíš, že tam na to není prostor), než věc party E-motion. Podle mě je pozitivní, že díky této stagei se můžou na E-motion bavit i lidi, které hudba na hlavní stagei nebaví...

3. Snad nikoho neurazím, když přiznám, že toto jméno jsem viděl poprvé až na plakátu. Na svou omluvu bych uvedl, že se zajímám o jinou hudbu než trance a když si uvědomíte, kolik je na světě hudebníků z nejrůznějších žánrů...

4. Pro mě nyní asi nejzábavnější hudbu – tech minimal. Hudbu, která má svou sílu v hutných a dunivých zvucích s obrovským drivem - například z produkce Marka Antony... momentálně můj nejoblíbenější producent.



Hawran

hawran1. Flédu mám moc rád, cítím se tam jako doma a nejinak je tomu i v případě barové stage. Poslední rok jsem na baru hrál na mnoha akcích a pokaždé to stálo za to. Na E-Motion hraju podruhé a moc se na to těším. Minule jsme to tam táhli skoro do půl osmé a pro všechny zúčastněné včetně mě to bylo velmi veselé až rozjásané ráno.

2. Bar stage mi docela vyhovuje i když prostor pro zlepšení se najde vždycky. Myslím, že nejvíc by baru prospěla výměna reproduktorů. Ty součacné už mají svoje nejlepší léta dávno za sebou. Nejvíc mě pozitivně nakopávají lidi, kteří se na moji hudbu baví a komunikují se mnou. Interakce DJ - publikum je pro mě hodně důležitá. K line-upu nemám co dodat, pohoda :)

3. Jeden z top světových DJs. Už jen tato informace by měla všem trance fans dát jasný impulz – že v pátek 5.12. to budě stát za to.

4. Moje místo v line-upu je od páté ráno. Kdo byl na E-motion minule, jistě si vzpomene. Hraju energický electrohouse kombinovaný s prvky disca a breakbeatu. Rozhodně to bude úplně jinde, než to co bude na baru celý večer. Nemám potřebu se držet toho, co zrovna letí - jdu si vlastní cestou. Nejdůležitější aspekt mého současného hraní je bavit lidi. Pokud se toto podaří, není vyšší meta. Lidi chodí do klubu za zábavou a mým DJským posláním je jim tu zábavu zprostředkovat.



DJ Claire

claire1. Na E-motion hraji poprvé, ale na této stagei jsem již jednou hrála. A byla jsem maximálně spokojená.

2. Line up mi přijde dobry… Jelikož jsem na Flédě hrála dvakrát, tak nemám pocit, že by mi tam něco chybělo nebo se mělo měnit..

3. Líbí se mi track Frizzbomb od Barry Connella zremixovaný právě J.O’Callaghanem. V trancu se moc neorientuji, ale ráda si ho poslechnu.

4. Připravuji si dva sety a podle atmosféry se rozhodnu, který zahraji…Jinak se budu snažit o maximální výkon a zahrát tak, aby všechny strany byly spokojený..



Kellys

kellis1. Hraní na barové stagei si vážím, vždy panuje perfektní atmosféra a po hraní rozhodně neodcházím domů. Poprvé jsem hrál na E-motion letos v květnu.

2. Line-upu nemůžu vytknout nic, stage bude slušně obsazena. Jména slibují zajímavý hudební vývoj. Chybí mi trošku dekorace, tvar a kompozice místnosti není podle mě úplně ideální k hlasité produkci hudby a občasná konfrontace se zvukem z druhé stage je taky daní prostoru. To však víc než s E-motion souvisí s Flédou. Vždy pozitivně působí spousty známých a kamarádů, které tady potkám, a na to navazující blízkost baru.

3. Ano říká, osobně mi sice trance nevyhovuje, ale takto velké jméno samozřejmě znám. Kamarádi z firmy, kde občasně pracuju, jsou fanoušci…

4. Snad to nejlepší, hudební zážitek a příběh, který si užijete tak jako já.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 5. 12. 2008
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
DKs: John O´Callaghan (IE), Fester, Stepan Bruck, Thomas Coastline, Eruvie
Další informace
28 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
pepe
26. 01. 2009 | 11:16:42
+0 | -0

toto patri taky k tomu clanku?

m-att
15. 10. 2008 | 16:34:14
Takže vážení, tento člámek nemá cenu komentovat....rád bych věděl, kdo nebo
co dává panu Poliakovi to sebevědomí myslet si, že dobrý dj.To že hraje na
Transmission bych docela pochopil.Když má někdo takové rodinné zázemí, tak
se lze protlačit kamkoliv....na creamu jsem obdržel cd od výše jmenovaného
a rovnou letělo do koše.A s tím sebevědomím by měl pán trochu ubrat a
vrátit se zpátky na zem....Takže kdo si myslí, že je dobrý DJ, tak ať se
probere......
joshek
09. 12. 2008 | 08:49:31
+0 | -0

m-master

Rimmer prostě jen neměl štěstí a ty správné rodiče, jinak by to jistě dotáhl mnohem dál, než na 2. technika!
m-master
08. 12. 2008 | 07:03:07
+0 | -0

joshek

abys nedopadl jako rimmer... letakova kampan, placky na spendliku atp .oDDD
joshek
04. 12. 2008 | 12:43:56
+0 | -0

finch

dobrej nápad, ale možná začnu něčím menším než billboardama, třeba samolepkama :D
Jervin
04. 12. 2008 | 10:54:47
+0 | -0

finch

... uznávám, že to muže být pro někoho trochu zavádějící, ale i podprůměrného člověka takový "nesrozumitelný a zdánlivě nesmyslný" příspěvek dovede k zamyšlení, proč to ten člověk napsal a pak dojde k tomu, že je dotyčný buď mimo mísu, nebo třeba mohl vyjít článek s tímto tématem související a on reagoval na něj ... takhle je to řešený na několika jiných serverech (pak ten bordel, když by mělo jedno téma "1000" diskuzí ) :) a jinak je na to dobré políčko [b: předmět[/b: :D
finch
04. 12. 2008 | 09:01:22
+0 | -0

Obcese

on je trosku problem, kdyz si otevres hned forum, a nekdo reaguje na clanek, tak nekdy ten prispevek absolutne nedava smysl. tyka se to hlavne kdyz nekdo komentuje rozhovor k nejake akci, treba prispevek od joshka.
Obcese
04. 12. 2008 | 08:21:19
+0 | -0

pepe

vidím jen příspěvky k Emotion od února do dneška, souvisejícím článkům je ponechána jedna a tatáž diskuze. Přijde mi to celkem normální a funknční :)
pepe
03. 12. 2008 | 07:10:32
+0 | -0

tož dík teda :)

se pýřím až čepýřím. ale nechápu, proč se diskuse pod článkem míchá s nějakými jinými diskusemi pod jinými články. asi tu poslóchačům pěkně řádí webšotci.
Negrooo
03. 12. 2008 | 03:09:06
+0 | -0
Bude to opět supr mejdan,už se těším.............
finch
03. 12. 2008 | 09:52:28
+0 | -0

joshek

zkus si dat inzerat na brigadniky, treba nejakej takovej ... http://halbot.haluze.sk/images/2008-05/4159_29042008002_235.jpg http://halbot.haluze.sk/images/2008-05/4159_29042008002_235.jpg :D
joshek
03. 12. 2008 | 09:18:36
+0 | -0

:)

Deivisu, ty rád lepíš plakáty?? Pro mě je to noční můra! Hned jak budu zase něco dělat ozvu se ti s nabídkou brigády! :D
petak
03. 12. 2008 | 08:53:49
+0 | -0
Už se těším na johna!
pán z ameriky
03. 12. 2008 | 08:13:06
+0 | -0
je to chudák největší...
czech smejd
02. 12. 2008 | 11:37:05
+0 | -0
A já děkuji Deivisovi a celému jeho týmu za to, že "spáchal" celou tuhle záležitost pod názvem E-motion a za fascinující zážitky z ní... =)
jerry
20. 11. 2008 | 10:12:24
+0 | -0
cesnekovej srac.....presne tak:))
carlos
20. 11. 2008 | 10:11:27
+0 | -0
nic moc na nem nevidim....tuctovej dj...
Snoopy
16. 10. 2008 | 10:47:05
+0 | -0
Souhlasim s tim ze trochu vic skromnosti by mu neuskodilo.
1.nekuřácká
16. 10. 2008 | 10:03:50
+0 | -0
michal je česnekový sráč...
Andy
15. 10. 2008 | 03:06:24
+0 | -0
Michal je fajn, urco se na nej tesim )
m-att
15. 10. 2008 | 02:34:14
+0 | -0
Takže vážení, tento člámek nemá cenu komentovat....rád bych věděl, kdo nebo co dává panu Poliakovi to sebevědomí myslet si, že dobrý dj.To že hraje na Transmission bych docela pochopil.Když má někdo takové rodinné zázemí, tak se lze protlačit kamkoliv....na creamu jsem obdržel cd od výše jmenovaného a rovnou letělo do koše.A s tím sebevědomím by měl pán trochu ubrat a vrátit se zpátky na zem....Takže kdo si myslí, že je dobrý DJ, tak ať se probere......
Czech smejd
09. 10. 2008 | 01:44:05
+0 | -0
to 1n: ty musíš bejt naprostej tupec, ignorant nebo obojí dohromady... no cement, radej... dobre ze zustanes doma, nechtel bych se tam s tebou srazit
free.da
09. 10. 2008 | 12:48:40
+0 | -0

1n

220 je moc???no lol....jsi fakt k vysměchu
trancemanek
09. 10. 2008 | 05:21:21
+0 | -0

1n

Tak zůstaň doma.Na E-Motion bude atmosféra jako vždy, klidně i bez tebe.
1n
09. 10. 2008 | 12:38:30
+0 | -0

o ničem

tentokráte velmi slabej line-up nemá cenu ani vyjít z domu a za ty peníze.......
Negrooo
08. 10. 2008 | 10:51:41
+0 | -0
Už se těším!!! Nej tranceová klubovka
Hustey
12. 05. 2008 | 05:24:55
+0 | -0

konkurence?wtf?

nechapu proc by se mel Mind brat jako konkurence? O_o
tojo
12. 05. 2008 | 08:58:53
+0 | -0

eee emotion

party byla naprosto skvela, lidi mene pac byl majales ale o to lepsi vzduch na main stagei a take mene kuraku :) kdo ocekaval libovy trance asi odesel sklaman ale nadruhou stranu to byla hafo naslaaaplaa noc a ja se bavil jako nikdy tagze daaavaaam 9/10 juchuuu
deivis
17. 02. 2008 | 01:40:28
+0 | -0

E-MOTION PARTY (Fléda)

[b: E-MOTION birthday
7.3.2008 Fléda, Brno, Czech republic
4 STRINGS (NL), Nifra (SK), Stepan Bruck (resident), Revolt, Ljuk-M, Vyrys
Shala vs Louis Elio, Michal Pesina, Joshek, Soul Lovers live[/b:

[img: http://img03.picoodle.com/img/img03/4/2/6/f_emotion3varm_53d70a3.jpg[/img:

[b: History E-MOTION:[/b:
SolarStone (UK), Martin Roth (DE), Simon Patterson (UK), Menno de Jong (NL), Adam White (UK), Mike Foyle (UK), Airbase (Swe), Ronski Speed (DE), Will Holland (UK), Kamil Polner (Sk)

The best club trance night in the Czech Republic!

www.emotion-party.com E-MOTION I http://www.fleda.cz Fléda
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika