Layo & Bushwacka! ve čtyřhodinovém setu

Layo & Bushwacka! ve čtyřhodinovém setu

03. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mathew Bushwacka a Layo Paskin se po delší době opět postaví v Roxy za techniku jejich hudební srdci nejbližšímu, aby rozpumpovali na rezidentní noci dje Loutky klub ve společném čtyřhodinovém setu tak, jak to už po několik let dělají v londýnském Endu, kde hned v sobotu vystoupí na jubilejním večírku se Svenem Vaethem.
End je zároveň pro Laya i Bushwacku místem prvních setkání, Layo se společně s Misterem C podílel na začátcích klubu, s Bushwackou se setkal později i v jeho studiu. To je i místo, odkud pochází první počiny této legendární dvojice na neméně známé značce End Recordings.

lb

Poslední mixovaná kompilace z dílny L&B vyšla tento rok pod hlavičkou Global Underground s podtitulkem Rio de Janeiro. A právě v Brazílii si oba vyzkoušeli, co znamená vystupovat před opravdu masivním davem tančících lidí. Z místní klubové scény čerpali inspiraci pro svoji tvorbu a po jednom ze zdejších klubů byl také nazván jeden z top singlů jejich tvorby - Love Story. Předtím než se tak stalo, obletěl v tisících kopiích svět jako obyčejná deska bez názvu, a přesto se jí dostávalo obdobných pojmenování, v Israeli např. Love Song. Není to však pouze tento singl, vrcholem tvorby bylo bezpochyby album Night Works následované mixovanou kompilaci All Night Long na labelu End Recordings. V roce 2006 spatřilo světlo světa album Fells Closer, které se obrátilo k více muzikální podobě a živým nástrojům. Stranou příběhu a důležitých mezníků zůstávají na taneční scéně coby dvojice, která vyzdvihla housovou hudbu do širšího povědomí, a to bez ztráty úsměvu na tváři .)

Line up:

22:00 - 00:00 Rescue & Canobee
00:00 - 01:30 Loutka
01:30 - 05:30 Layo & Bushwacka!

chill out djs: Cubik & Marwin Shamma

Dodal: Petr Tajčman, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HUMAN TRAFFIX

Pátek 5. 12. 2008
Vystupují:
DJs: Layo & Bushwacka (UK), Loutka, Rescue, Canobee, Cubik, Martin Shamma,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika