Time Warp slaví 15. výročí

Time Warp slaví 15. výročí

05. 12. 2008  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Historie německého elektronického festivalu Time Warp se datuje k 26. říjnu 1994 – oficiálně první ročník tohoto eventu se tehdy konal v legendární „Walzmühle“ v Ludwigshafenu. O rok později se festival přesunul do sesterského města na druhém břehu Rýna – do Mannheimu. Prostory tamní Maimarkthalle se tehdy natolik osvědčily, že se na tomto místě festival koná dodnes.
Je to až neuvěřitelné, Time Warp oslaví své jubilejní patnácté narozeniny. Oslava 15. výročí vypukne 4. dubna 2009 tradičně v Mannheimu hned na pěti scénách. Pečlivě vybraný line up bude opět seskládan nejen z hvězdných, světově uznávaných DJs, ale i z talentovaných a neokoukaných jmen elektronické scény.

Atmosféra a nálada na mannheimském Time Warpu se stala víceméně legendární nejen mezi návštěvníky, ale i samotnými umělci, kteří se sem stále rádi vracejí. Příkladem může být například německá hvězda elektronické scény, majitel labelu Cocoon - Sven Vaeth, který vystoupil již na druhém ročníku v roce 1995 a od té doby nevynechal jediný ročník.

Festival se navíc od roku 2006 specializuje i na multimediální umění a už týden před samotným eventem zde probíhají různé zajímavé koncerty, workshopy a speciální show, které se konají po celém Mannheimu.

Lístky na Time Warp jsou v prodeji už od 1. prosince 2008 na domovských stránkách festivalu www.time-warp.de. Zde si můžete zakoupit do 31.12. 08 limitovanou edici vstupenek za speciální zlevněnou cenu!

Oficiální předprodej začne 2. ledna 2009 na stejném webu a zároveň na těch nejznámějších evropských informačních serverech s možností online nákupu vstupenek. Protože byl poslední ročník festivalu absolutně vyprodán, doporučujeme koupit lístky v předprodeji.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME WARP 2009 - 15 YEARS ANNIVERSARY CELEBRATION

Sobota 4. 4. 2009
Vstup: Předprodej 45,- / Na místě 55,- Euro
Vystupují:
Sven Väth, Carl Cox, Richie Hawtin, Laurent Garnier(dj + live), Ricardo Villalobos, Dave Clarke, Turntablerocker, Loco Dice, Luciano, Monika Kruse, Chris Liebing, The Disco Boys, Josh Wink, DJ Koze, Karotte, Marco Carola, Magda, Barem, Seebase, Nick Curly, Nekes, Steffen Baumann, Anthony Rother, Mathew Jonson, Lexy & K-Paul, Joris Voorn, Subsonic Park, Sis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika