Aleš Bleha rozjíždí Full Moon party

Aleš Bleha rozjíždí Full Moon party

07. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Český klubový život v roce 2009 od 13.2. obohatí nová klubová noc Full Moon party v pražském klubu Abaton. Společnými silami ji připravili Aleš Bleha a klub Abaton a inspirovali se slavnými a velmi oblíbenými Full Moon party, které se pravidelně konají na Goa v Indii, v Indonésii, Thajsku, Srí Lance, Ibize a v dalších zemích.
Jak už název napovídá, party Full Moon se bude konat od února každý měsíc vždy nejbližší pátek po Úplňku, kdy chuť si někam vyrazit a zakalit je prostě neodolatelná. V prostoru klubu Abaton budou připravena 3 pódia a bar lounge. Na prvním pódiu se každý měsíc budou střídat slavné Djské legendy. Vždy půjde o taková jména, která jsou v Čechách zapsána zlatým písmem, jsou to časem prověření baviči a čeští fanoušci je prostě milují. Na druhém pódiu uslyšíte aktuální sound progressive a trance v podání nové nastupující generace a třetí podium nabídne prostor pro experimentálnější sound a minimal.

Hlavní pódium nabídne koncert slavného francouzského producenta Scan X, člena skupiny Laurenta Garniera a přední osobnost světové elektronické taneční scény. K nejoblíbenějším elektronickým hudebníkům v Čechách patří už hezkou řádku let, nelze nezmínit jeho vynikající vystoupení na Summer Of Love 2000, 2002, 2004 a 2008, stejně jako například party v pardubickém L-Klubu, Ostravě či Brně. Navíc to bude jedna z posledních možností slyšet jeho sólový koncert v roce 2009, protože od dubna bude plně zaměstnán na společném koncertním turné Laurenta Garniera.

Druhým jménem je dlouholetý maskot festivalu Summer Of Love a neuvěřitelně populární bavič Afrika Islam. Domácí scénu zde zastoupí nadějný DJ Home a duo Padrť aka Reznyk & Dialect.

Druhé, progressive trance pódium uvede na prvním dílu Full Moon párty finské duo Miika Eloranta & Janne Mansnerus aka Super 8 & Tab. Patří k nové vlně nejaktuálnějších tranceových jmen a těší se z podpory od takových jako Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren nebo Ferry Corsten, kteří jejich tracky s oblibou hrají ve svých setech a rádiových show. O domácích jménech v line upu tohoto pódia vás ještě budeme informovat.

Třetí pódium, které na Full Moon party najdete bude hodně zajímavé a to z několika důvodů. Chceme tu prostor nabídnout všem, kteří přijdou s originálním a nápaditým konceptem párty. Nezáleží na stylu, ani na zásluhách, můžete, ale nemusíte být ani DJ. Připravte si svou koncepci, jaké hosty byste měli zájem pozvat, jaké dekorace, jaké speciality, prostě sepište jak si představujete, že by to podle vás bylo nejlepší. Hotový koncept pošlete na email Aleše. Ty nejzajímavější nápady budeme společně s jejich tvůrci realizovat na dalších Full Moon párties.

Na první Full Moon party jsme program třetího pódia vybrali my: a zvolili jsme východočechy, vystupující pod hlavičkou projektu Klika, tedy DJ Subsista a DJe Alu, jméno jejich hosta ještě ponecháme zahalené tajemstvím.

Hodně z vás určitě ocení cenu vstupného, která je úplně exkluzivní a začíná už na 99 korunách! Neváhejte a pospěšte si, lístek za 99 kč si můžete koupit od 1.12.2008 pouze do 15.1.2009. Poté se cena vstupenky zvedne na 199 Kč do 13.2.2009. Vstupenky zakoupite v předprodejích Tickeportal a Ticketpro.

Upozornění: Na tuto akci nepočítejte s guestlistem zadarmo, bude zpoplatněn částkou 50 kč a výtěžek půjde na dobročinné účely. Peníze, vybrané na guestlistu věnujeme nadaci Terezy Maxové a dětem v Jedličkově ústavu v Praze. Informační stránky www.partyfullmoon.cz budou spuštěny 1.1.2009 přesně na Nový rok.

Dodal: Aleš Bleha, Summer of Love
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FULL MOON

Pátek 13. 2. 2009
Vstup: 99/199 Kč
Vystupují:
Scan X, Technasia Dj set, Home, Padrť aka Reznyk & Dialect, Super8 a Tab, Subsista a Ala, K-Sandra, Jakub Mildner
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
soulbass
08. 12. 2008 | 13:57:24
+0 | -0
ještě chybí Space DJz a Bolland ne? :D
Max
08. 12. 2008 | 13:34:13
+0 | -0
Zajímalo by mě kolikrát ještě bude nějaká párty ktera by se na titulce dala shrnout slovy 'Aleš Bleha presents. Scan X, Afrika Islam, a dalsi' :D
SOUTĚŽTE
V.I.P. salonek na Full Moon
2x 5 vstup do vlastního V.I.P.
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika