Fléda oslaví sedm let s Ohm Square

Fléda oslaví sedm let s Ohm Square

16. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sedmička je zvláštní číslo. Nad svými numerickými kamarády má výsadní postavení, které lze stěží nějak odůvodnit: máme tu např. sedm dní stvoření, sedm statečných, sedmero smrtelných hříchů, Sněhurka si vydržovala sedm trpaslíků a 22. prosince se mezi kult šťastné sedmi zařadí i klub Fléda, jenž bude slavit své sedmé narozeniny.
A aby toho nebylo dost, letos se narozeninová oslava spojí s tradičním The Gift večírkem, takže o kvalitní muziku bude postaráno. Na postu hlavních hvězd večera stanou legendy české hudební scény, a to kapela Ohm Square. Pokud alespoň jedním přivřeným očkem sledujete dění na tuzemské hudební scéně, není možné, abyste Ohm Square minuli.

Jejich debutové album Ohmphonica vyvolalo v době svého vydání (cca 11 let zpátky) nesmírný ohlas a pro mnohé zůstává i doposud nepřekonáno. Ale zpět do přítomnosti, před několika týdny vydali svoji novou desku Taking Shape. Ohm Square praví: „Od vydání naší poslední desky Love Classics uplynuly 3 roky a řada věcí se změnila,“ to je zajisté pravda, zúžil se počet členů kapely, ale ne všechno podléhá nabroušeným tesákům a drtícím třeňákům času. K oněm „ómskvéřím“ konstantám dozajista patří nevídaný hudební cit, delikátní aranže a především chuť přinášet stále něco nového a ne jen pořád dokola mydlit ozkoušené formulky zaručující úspěch.

Dále se můžete těšit na Cartonnage. Velmi žhavé želízko v ohni electro-popu, které se před nedávnem blýsklo na Electronic Beats festivalu po boku The Orb a Mr.Oiza. Určitě projekt, jenž se vyplatí bedlivě pozorovat. Nenechte si však ujít ani skupinu Mako Mako a jejich run'n'be. Že jste o takovém žánru ještě neslyšeli? Není divu, je to škatulka, kterou si sami sobě ušili na míru. Očekávejte svižný mix zpěvu, beatboxu a klasických hudebních nástrojů. Ani ti, kdo preferují DJs před živými kapelami, nepřijdou zkrátka, svoje jehly si na vás brousí pražská smečka DJs, kteří si říkají The Fakes, a Brnu už dobře známé uskupení Greatest Hits Collective. Dobrá party, relax, tanec a zábava, to jsou cíle předvánočního pondělí na Flédě.

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

7. NAROZENINY FLÉDY / THE GIFT

Pondělí 22. 12. 2008
Vstup: 120/160 Kč
Vystupují:
Ohm Square, Cartonnage, Mako Mako, The Fakes, Greatest Hits Collective
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika