Armin zahájil novou klubovou noc PURE

Armin zahájil novou klubovou noc PURE

22. 12. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Promotérská agentura United Music si pro nás před Vánocemi připlavila malý dárek v podobě nové klubové párty Pure. Na kterou byl jako první host pozván současný král tanečního trůnu Armin van Buuren, který se po více než dvou letech opět vrátil do naší metropole.
Večer začal úderem dvaadvacáté hodiny, kdy se DJ´s pultem objevil americký talent Blake Jarell. Tento američan na naší půdě měl tu čest se představit již po druhé v řadě. Svou premiéru si již „odbyl“ během minulého roku v klubu Roxy na akci Zen, kam si ho pozval rezident Michael Burian. Ale včerejší večer se odehrával v úplně jiných prostorách než je vyhlášený pražský klub. Tentokráte jsme se přesunuli o něco blíže centru a to do Slovanského Domu, který se nachází kousek od srdce Prahy, na hlavním pražském bulváru v ulici Na Příkopě.

Prostor sám o sobě byl hodně luxusní a postaveni stage tomu dělalo pomyslnou třešničku na dortu. Nasvícení celé stage bylo tak akorát dostačující. A celou mohutnost stage podtrhovaly dvě obří led obrazovky.



Mladý sympaťák Blake Jarell měl pro tento večer za úkol dobře připravit taneční pole pro hlavní hvězdu večera Armina van Buurena. A myslím, že se tohoto postu zhostil na výbornou. Sice jsem slyšel převážně jen jeho druhou část energetického setu, ale tím co jsem slyšel jsem byl vcelku nadšen. V jeho podání zazněly tracky jako Energy 52 - Cafe Del Mar (Out Of Office Mix), Daft Punk - Around The World 2008 (Electro Mix) nebo Depech Mode – Enjoy The Silence (Matt Samuels Remix). Na první pohled bylo vidět, že se Blake snažil komunikovat s publikem. Ale hned z druhé strany bylo vidět to, že většina účastníků sem přišla jen kvůli Arminovi, což je na druhou stranu škoda. Protože tento člověk si pozornost rozhodně zasloužil.

Bylo pár minut po půlnoci a hlasitost produkce se pozvolna snižovala. Blake ustoupil do pozadí. Prostory se nesl pískot a mohutný potlesk. Publikum dalo jasně najevo, že je ten pravý čas na nástup hlavní hvězdy. Armin se nenechal dlouho prosit a hned se objevil za DJ´s pultem s úsměvem na tváři a mávající do všech stran. Jako vždy byl dobře naladěn a svůj set začal pěkně od podlahy. V koutku duše jsem doufal, že se set bude odvíjet úplně v jiném pořadí, než Armin předvedl, ale na druhou stranu, jak se ukázalo během večera, to byl velmi dobrý tah.



Armin nás v průběhu večera provedl snad všemi úskalími tranceu. Přesně potvrdil to co se o něm říká, a to že je to obrovský milovník tranceu. Během jeho první hodiny hraní na parketu nebylo skoro ani k hnutí,a tak jsem celé dění sledoval z pravého boku sálu. Při hymně Trance Energy na rok 2009 od Rank 1 - L.E.D There Be Light doslova běhal mráz po zádech a při hitu Going Wrong měl snad celý sál ruce nahoře. Z jeho produkce dále zazněl track Burn With Desire a nejeden mashup, u kterého se i sám Armin velmi dobře bavil. Uvedu jako zástupce Ferry Corsten vs. Prodigy - Crash My Bitch Up (Ferry Mashup) a Sean Tyas Vs Simon Patterson - Something's Up.

Armin si s publikem vysloveně pohrával. Kombinace tracků, kterou volil nenechala jediného nadšence této hudby ani na chvilku opustit taneční parket. Volil mezi dobře zabírajícími tracky a vlastní produkcí. Nejednoho účastníka párty zaskočil trackem Morandi – Angels (Bobina Megadrive Dub Mix) a určitě další potěšil vlastní produkcí v podobě tracku Armin Van Buuren Feat Susanna - If You Should Go. Došlo i na hymnu letošní Transmission od Markuse Schulzce – New World

Tak jako každá party tak i tato se bohužel pomalu blížila ke svému konci. Armin na rozloučenou zahrál neuvěřitelný track Gareth Emery vs. Delerium - This Is Silence (Black Army Mash Up). Publikum ho ale jen tak nechtělo pustit a tak následovali přídavky, ten první byl The Killers - Human (Armin Van Buuren Remix). Jako další a poslední přídavek zazněl track Armin van Buuren feat. Ray Wilson vs. Tiesto - Yet Another Suburban Train (Armin van Buuren Mash-Up) se kterým se Armin s publikem opravdu definitivně rozloučil.

Párty to byla bezesporu jedna z nejlepších v tomto roce, ale pro mě pouze po hudební stránce. Po stránce organizační to mohlo být dotažené do zdárného konce rozhodně lépe. Rozhodně nepodcenit přípravu zásob nápojů, objednat rozumnější úklidovou četu během párty a nebo hlavně konečně zavést zálohy na všechno co opustí bar. Ono pohybovat se v prostředí, kde každou chvíli na něco člověk šlápne není dvakrát příjemné. Ale vše není chyba organizátorů, ty se opravdu snaží udělat pro párty maximum. Za ten nepořádek všude kolem vlastně mohli bezohlední účastníci. Takže v samém závěru bych párty hodnotil spíše pozitivně.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE

Sobota 20. 12. 2008
Vstup: Předprodej 675 Kč + poplatky, VIP za 1340 Kč + poplatky
Vystupují:
Armin van Buuren a Blake Jarrell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika