Jak bude vypadat Citadela FlashBack?

Jak bude vypadat Citadela FlashBack?

12. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Také už se nemůžete dočkat návratu velké legendy pod hlavičkou Apokalypsa teamu? Pojďme se podívat, co na nás již za 10 dní v Bobycentru čeká. Hlavní Laser Show Hall dostane dekorativní divadelní látky, které vytvoří na hlavním pódiu více “klubovější” atmosféru - zakryjí se “halové” konstrukce.
Funkce těchto dlouhých “bannerů” je také akustická - víme, že pro druh hudby, který se bude na hlavním pódiu prezentovat, je zvuk a akustika to podstatné a nechceme nic ponechat náhodě.

Hlavní pódium se také vrátí ke vzdušným dekoracím, tak jak bylo na Citadelách příjemných zvykem. Hlavní motivy Citadely FlashBack budou zavěšeny nad hlavami publika a budou mít také efektní funkci pro lightshow - část dekorace je vyrobena ze stejného materiálu, jako například CD disky.

Dalším zajímavým prvkem budou dvě výběhová a taneční mola pro perfomátory a legendární tanečníky Dark Angels, na které se jistě všichni pamětníci Citadel těší.

Samozřejmě jsme nezapomněli na LED panely, a to 1 x 6 m pás před DJ pultem a 2 x 8 m za DJ pultem. Na nich uvidíte vizuální show od CubeVision, vše podpořené lasery z Ministry Sk!

citadela
citadelacitadela
citadela

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: Předprodej 449, na místě 549 Kč
Vystupují:
Sebastien Leger, Karrote, Richard Durand, Johan Gielen, Michal Poliak, Orbith, Click Joe, Toky vs. Boss, Breeth, Mayla, Grinning, Luho a cara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika