London Calling v Mersey

London Calling v Mersey

25. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na dalším dílu London Calling se nám představí charismatický berlínský producent, remixér a dj Steve Morell. Jeho show mohlo brněnské publikum již dvakrát zažít na brněnské Flédě jako vystoupení dua The Scandals nebo afterparty po koncertě Warren Suicide.
Steve je mimo jiné zakladatelem elektro-disco-rock labelu Pale Music, který byl v roce 2007 časopisem dj Mag (uk) hodnocen jako label měsíce, a známého indoor festivalu Berlin Insane. Jako remixér je podepsán pod remixy např. pro Gods of Blitz, The Vanishing, Diamanda Galas, The 15 KC, Miss Goody feat. Rahburt Price, Angel Eyedealism, Martha & The Muffins, Dr. Motte, BugGirl, The Neutrinos, Wonderful Cosmetics, The Antiquark, The Stylists, Narcotic Fields, The Prostitutes & Warren Suicide, Carl Douglas, IAMX, Carlos Peron & Renegade Soundwave, Kill The Dandies, Punx Soundcheck and Nemo. Jako dj vystoupil na festivalech a v klubech po celém světě, ze jmenovaných např.: 333, Nag Nag Nag, Madame JoJo´s, Turnmills (UK), Le Garage, Elastico & Sonar Festival (SP), Los Ninos, Recycle (BEL), Hive, Das Schiff (CH), Hotel Shanghai, Salon des Amateurs, Rocker 33, K&K Klub, Registratur, WGT Festival, etc. (GER), Akropolis, Duplex, Abaton, Lucerna, Fleda, M-Club & Planet Festival (CZ), Rust (Copenhagen), O3 and Club 11, Pard van Troje & Peron 55 (Holland), Plano B (POR), National Day (LUX) and all over Berlin including residencies at Rio, White Trash, CCCP, Maria, 103 Club, Magnet, Berlin Festival, atd.

Lineup London Calling dále doplní brněnská indie-rocková formace Voodooyoudo v Mersey poprvé v sestavě doplněné o syntetyzátor.

Jako další djs se představí smečka Greatest Hits Collective známá svými ďábelskými jízdami hlavně na bar stagei v brněnské Flédě, dále brněnský matador a mj. také zakladatel značky nu-raveolution Fake May a v neposlední řadě rezident London Calling a frontman Voodooyoudo IBE

Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LONDON CALLING

Pátek 13. 2. 2009
Vystupují:
Steve Morel, Ibe, GHC
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika