Roger Sanchez se stěhuje

Roger Sanchez se stěhuje

27. 01. 2009  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Nejedná se však o stěhování z jeho rodného New Yorku. Jako blesk z čistého nebe se na poli house music totiž objevila novinka, že legendární noc Release Yourself na Ibize, které je Roger duchovním otcem, se stěhuje z luxusních prostor klubu Pacha do klubu Amnesia.
Za posledních 7 let se tato party stala doslova synonymem a definicí pro pojem house music na Ibize. Ten kdo by nezavítal na Rogerovu noc do Pachi, jako by nikdy na ostrově nebyl. Narvaný klub k prasknutí a celou noc ta nejluxusnější hudba od pána, kterému se přezdívá „Master of House,“ to jsou Release Yourself

Za stěhováním do o několik kilometrů vzdáleného klubu Amnesia stojí hned několik důvodů. Jedním z nich je fakt, že popularita Rogerovy noci je opravdu veliká a tak prostory klubu Pacha zřejmě přestaly kapacitně vystačovat. Dalším z důvodů je fakt, že po sedmi letech fungování konceptu chce tým Stealth Records přijít s něčím novým.

Pondělky budou vystřídány za úterek a celá noc Release Yourself se propojí na spolupráci s teamem od Armina van Buurena, který má na hlavním sále Amnesie své Armada Nights. Roger tedy bude bavit party people na druhém podiu, které nese jméno Terrace. Nenechte se zmást tím, že by Release Yourself měla hrát jakési druhé housle. Například Eric Morillo, jeden z nejuznávanějších a nejpopulárnějších house DJu světa prohlašuje, že Teracce je tím nejlepším party místem na Ibize. Nechme se tedy překvapit, jaký bude posun celého Rogerova konceptu. Přinášíme vám i mini rozhovor se samotným S-Manem (pseudonym Rogera Sancheze) o celém této události.

Jaký je důvod stěhováni se do Amnesie?
Dostala se k nám možnost přesunout Release Yourself do Amnesie. Bylo to něco, co pro nás bylo přesně načasováno. Znám se velmi dlouho s majitelem Martinem a jsem přímo uchvácen tím, co z Amnesie vybudoval za posledních pár let. Klub odměňuje své příznivce tím, že je zde opravdu úžasný zvuk, světla a vůbec celkový servis. Bude úžasné přenést celý náš koncept sem, na terasu. Bude to i znamenat nárůst kapacity.

Máš nějaké plány na speciální hosty na tvých nocích?

Celý koncept Release Yourself byl vždy jen o mých sólových vystoupeních a pro mne je čest, že to tak zůstane i nadále a tradice bude zachována.

Měl jsi čas se již potkat s Arminem van Burenem?
Jednou jsme spolu letěli na Ibizu. Měli jsme tak čas probrat naše plány. Opravdu se na toto spojení těšíme.

Jak hodně si myslíš, že bude párty odlišná od těch sedmi let v Pache?
Jsme si jisti, že přeneseme celý koncept Release Yourself do Amnesie, tak, jak tomu bylo v Pache. Ale také se těšíme na to, že přivítáme více různorodější publikum, které Amnesie tradičně přitahuje.

zdroj: www.residentadvisor.net
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika