Dvojitý Warm Up na Let it Roll

Dvojitý Warm Up na Let it Roll

19. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A proč zrovna dvojitý? Protože v rámci tohoto Warm Upu se uskuteční i O2 DMA Warm Up a vy budete moci opět hlasovat v místě dění do naší ankety O2 Dance Music Awards 2008! Každý hlasující od nás dostane malý dárek, a proto nás nezapomeňte na akci navštívit!
Let it Roll Warm Up nabídne na drum & bassové stagi jump-upového experta Hazarda, jehož tracky hrdě vydávají labely jako Ganja nebo True Playaz. Společně s ním svůj um ukážou Philip TBC, Basetix Unity, Wash! a Eska.

Maximálních rezonancí se dočkají fanoušci kvalitního dubstepu a breakbeatu hlavně od londýnského mága Youngsty, jehož mixy platí za učebnice tohoto stylu. Kromě něj si užijeme i Machine Funck, Pixieho, Sukiho, Babylon Rockera nebo Technicala.

I na reggae pódiu se představí světová jména: Pro zpívající dvojici Ragga Twins z Anglie bude selektovat francouzský Dj Damalistik; se svými jamajskými rytmy se předvedou ale i Dr. Kary, Peeni Walli a Babylon Rocker.

Hlasovat o víkendu můžete také na Dirty Dancing ve Fabricu. Pokud jste z Ostravy a nevíte kam tuto sobotu vyrazit, tak určitě neváhejte a přijďte na Dirty Dancing. Ve Fabricu se v rámci této oblíbené párty uskuteční Hlasovací místo do O2 DMA 2008.

Dodal: Martin Borovička, Dance Music Awards
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL

Pátek 20. 2. 2009
Vstup: 150/230 Kč
Vystupují:
DJs Hazard (UK), Philip TBC, Basetix Unity (aka Anus, Medis & Rolnik), Wash!, Eska, MCs Ragga Twins (UK) & DJs Damalistik (FR), Babylon Rocker, Dr. Kary, Peeni Walli, DJs Youngsta (UK), Machine Funck (aka Nailer & Abu), Pixie, Suki, Technical, Babylon Rocker
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika