Kdo je Jerome Isma?

Kdo je Jerome Isma?

24. 02. 2009  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Během minulého víkendu se uskutečnilo druhé vydání párty Pure, na kterém se jako hlavní host představil německý Tocadisco. A nyní je před námi již třetí vydání, na kterém bude hlavní hvězdou Eric Morillo. Po jeho boku se představí Jerome Isma společně s rezidentním Michaelem Burianem.
Jerome Isma rozhodně nepatří mezi nováčky - produkuje a hraje již roku od roku 1994. Byl prvním Němcem, který vydal track na americkém labelu Strictly Rhythm (jako Future-Funk s Marcel Krieg) a pracoval i pro nezávislé labely včetně vlastního Jee Productions.

V roce 2001 vytvořil svůj první filmový soundtrack k filmu 100 PRO. Jeho sound vám může být povědomý i z hudební znělky pro reklamu (Audi, Marlboro ...).



V roce 2002 udělal remix pro projekt Nightcrawlers - Push The Feeling On. Jeho Remix vyhrál 1. místo v USA Billboard Dance Charts, stejně jako v německé Dance Charts. Mezi další ocenění patří 1. místo na beatport.com za nejvíce stažení za remix pro JCA - Someday, Jeromeho v roce 2004.

Jeho nejnovější track je slušně našlápnutý a jmenuje se Rokit (vyšel na labelu DJ Tomcrafta Craft Music - Great Stuff Rec.) Jeho produkce mu přinesla více než 70 tracků a bezpočet remixů pro mezinárodní umělce. Jména mluví sama za sebe: Pete Tong, Chus & Ceballos, Hernan Cattaneo, Tom Novy, Roger Sanchez …

www.myspace.com/jeromejeeproductions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE - ERICK MORILLO

Pátek 20. 3. 2009
Vstup: 750,- Kč / VIP 1500,- Kč
Vystupují:
Erick Morillo, Jerome Isma, Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika