Co je nového u Hospital records

Co je nového u Hospital records

26. 02. 2009  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (0)
Ne nejedná se o žádnou zdravotnickou reformu. Co se děje a tvoří pod taktovkou labelu Tonyho Colmana aka London Elektricity, který nás nedávno poctil svou návštěvou na brněnské Flédě se dozvíte v následujícím souhrnu. A nemusíte platit regulační poplatek.
Začneme věcí, která je nám asi nejblíže. Slovenskému dj a producentu B-Complexovi se dostalo té pocty vydat jeden ze svých singlů s názvem Beutiful Lies na prestižním labelu Hospital rec. Na to jestli bude součástí nějakého CD výběru, nebo se zhmotní v sériově lisovanou vinylovou placku, si budeme muset ještě chvíli počkat. Podle slov samotného Tonyho nezůstane jen u tohoto tracku, ale některé věci z B-Complexova šuplíku se ukážou na chystané kompilaci mladých a nadějných producentů. Tonymu se track tak líbil, že ho odvysílal ve své pravidelné radiové show a dokonce s ním začínal své vystoupení na Break4Beats na Flédě. Jak se bude líbit vám, si můžete poslechnout na myspace.

www.myspace.com/bcomplexdnb

Mistabishi. Tak tohohle chlapíka byste si podle jeho promo fotek snadno mohli splést s makléřem na Wall Street. Ale ona ta elegance k Hospitalu vždycky patřila.



Jestli mu to tak dobře skládá, jak vypadá, se můžete přesvědčit díky jeho debutovému albu Drop, které právě Hospital vydává. K tomuto albu už můžete také shlédnout první klip a to konkrétně ke skladbě Print Jam.

Pokud se o Mistabishim a o jeho novém albu chcete dozvědět něco více, máte možnost v krátkém interview pro D&B TV, jež najdete na www.breakbeat.co.uk.

www.myspace.com/themista
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika