Erick Morillo hostem březnové PURE

Erick Morillo hostem březnové PURE

26. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavním hostem druhého letošního vydání klubové noci PURE bude americká houseová legenda Erick Morillo, který navštíví Prahu 20. března 2009. Máme pro vás aktuální videorozhovor.
Erick Morillo zremixoval snad všechna velká jména od Whitney Houston po Basement Jaxx, vlastní legendární vydavatelství Subliminal Records, spolupracoval se jmény jako Puff Daddy, Boy George, nebo Audio Bullys, vlastní několik platinových desek, a jeho producentské počiny mnohokrát dominovaly světovým hitparádám. Jako producent má na svém kontě celou řadu velkých hitů a remixů, kompilací a alb.

Erick Morillo je také známá televizní osobnost. Pravidelně se objevuje na MTV jako host MTV Ibiza, a dalších stanic jako Channel 4, který jej doprovázel na největších parties po celém světě, a reportáže viděly miliony diváků.

Erick je původem z Kolumbie, ale od malička vyrůstal v americkém New Jersey. S DJingem začal v 11 letech, a po letech hraní v lokálních klubech začal s producentskou dráhou. Po několika pokusech proráží s hitem „I Like To Move It“, který vydává jako Reel 2 Reel, a který dominoval hitparádám v Holandsku, Velké Británii, Německu, Francii a Belgii, a otevřel Erikovi cestu do Evropy.

Následují další známé skladby, a Erick zakládá legendární vydavatelství Subliminal Records. K tomu dodává: „Chtěl jsem, aby když přijdou lidé do obchodu, a vyberou skladbu od Subliminal, aby věděli, že si koupili kvalitní desku“.

V roce 2004 vydává Morillo první autorské album s názvem „My World“, na kterém se podílejí jména jako Puff Daddy nebo Audio Bullys. První singl s názvem “Break Down The Doors” doprovází i Erickův první videoklip, kde se vedle něho a Audio Bullys objevila i supermodelka Naomi Campbell.

Rok 2007 byl ve znamení 10. výročí založení Subliminal Records. Vyšla další řada kompilace Subliminal Sessions, a oslavy pokračovaly v podobě deseti letních parties v Le Palais v Cannes a středečními party v klubu Pacha na Ibize, celonočními sety v Ministry of Sound v Londýně, a dalšími party v Pache v Barceloně, ve Fabricu v Madridu, a Pache v New Yorku, kde je Erick kromě rezidenta také spolumajitelem.

Jako jeden z dlouhodobě nejžádanějších a nejpopulárnějších DJ´s zvládá až 30 vystoupení za měsíc. Jmenujme například hraní ve světových metropolích jako Amsterdam, Birmingham, Las Vegas, turné po Austrálii, USA, či Jižní Americe, vystoupení na festivalech jako Creamfields, Ultra Music Festival, Global Gathering, nebo afterparty po koncertu pro Dianu v Londýnské Wembley Aréně, či silvestrovské vystoupení na Sensation v Dusseldorfu či Melbourne.

Erick Morillo - Strictly Interview


Do Prahy se tak s velkou slávou vrací po deseti letech, a jeho vystoupení bude bezesporu patřit k vrcholům klubové sezóny roku 2009. Vedle této megastar vystoupí domácí Michael Burian a vycházející hvězda ze sousedního Německa Jerome Isma-Ae.

Toto, a následující vydání PURE se již odehrají ve zcela novém exkluzivním prostoru SaSaZu v pražské Holešovické tržnici. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro. Více info na www.pureprague.cz

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE - ERICK MORILLO

Pátek 20. 3. 2009
Vstup: 750,- Kč / VIP 1500,- Kč
Vystupují:
Erick Morillo, Jerome Isma, Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika