Dj Preach na březnové Discovery

Dj Preach na březnové Discovery

26. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z nejúspěšnějších plzeňských parties Discovery se posouvá ke svému dalšímu pokračování, které se tentokrát odehraje v pátek 20.3. v tradičních prostorách plzeňské Alfy. Tato Discovery bude opět o svižnějším technu, neboť roli headlinera přijal kanadský DJ Preach a slovenský DJ Dalo aka Loktibrada.
Přesně už ani agentura Dancemedia není schopna říct, kolikátý díl Discovery se v březnu vlastně uskuteční, neboť těch dílů už bylo tolik, že by se o tom dala napsat kniha. Ano, party Discovery už nějaký ten pátek píše dějiny západočeské taneční scény a nejinak tomu bude i nadále. Další díl seriálu se odehraje v pátek 20.března jako vždy přímo v centru města, tedy plzeňském klubu Alfa. Pobavit nás tentokrát přijede kanaďan DJ Preach, který je považován za jednoho z předních světových DJs ve stylech progressive techno a techtrance.

DJ Preach se v České republice představil už několikrát a to na těch největších akcích a festivalech, ovšem v Plzni a západních Čechách si střihne svojí absolutní premiéru! Vedle něj se za gramofony postaví ikona evropského techna, průkopník a zakladatel tvrdého slovenského techno soundu, spolupracovník takových jmen jako jsou Regis, Surgeon, Christian Wunsch, majitel světoznámého „drsňácekého“ labelu Olga + Jozef, DJ Dalo aka Loktibrada! Dalo spolu s Tokym tvoří jádro slovenské techno scény, proto by si jeho set neměl nechat ujít žádný opravdový fanoušek tohoto stylu. Tím ale line up nekončí. Třetím hostem bude hvězda posledních měsíců a let, DJ a dnes i velmi populární producent, jehož tracky hraje sám velký Carl Cox, sympatický Michal Poliak, dříve vystupující pod pseudonymem BB Mike. Tuto trojici doplní rezidenti Discovery, DJové Molczik a Majkl a jako support DJ byl tentokrát pozván mladičký, avšak stále zkušenější Jay Beck, který nás o svých kvalitách přesvědčil především na loňském ročníku festivalu Sundance.

Hudebně tedy JE z čeho vybírat, takže zbývá už jen zmínit několik detailů. Těšit se můžete jako vždy na silný a vyvážený aparát od firmy MusicPro, aktivní světelnou show (několik LJs), videoprojekci, kterou zajistí VJ Shape a mnoho dalšího. Vstupenky budou jako vždy za cenu 190,- v předprodeji a 250,- na místě. Seznam předprodejních míst a zahájení předprodejů oznámíme co nejdříve.

Dodal: Zdeněk Molcar, Dancemedia
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Pátek 20. 3. 2009
Vstup: 190/250 Kč
Vystupují:
DJ Preach, DJ Dalo aka Loktibrada, Michal Poliak, Molczik a Majkl a Jay Beck
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika